Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg biszex fiuk milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg biszex fiuk milyen érzés nektek egy faszt szopni és mit szerettek benne?

Figyelt kérdés
2015. aug. 22. 11:37
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
58%

Mást sem olvasok napok óta, minthogy meleg bisex, bisex passzív, bisex aktív...

Simán homoszexuálisnak lenni mar nem is menő.

Lassan tényleg büszke leszek arra, hogy b.u.zivagyok!!

2016. jan. 25. 19:06
 22/39 anonim ***** válasza:
97%

Én szopnék nagyon szívesen de nincs senki akit cumizhatnék

19/f

2016. ápr. 28. 07:37
 23/39 anonim ***** válasza:
71%
kérdező: az elfojtott vágyaid között volt a biszexualitásod és éleg undorító, hogy két gyerek és a párod mellett még leszopnál valakit
2016. júl. 8. 09:31
 24/39 anonim ***** válasza:
98%

Amúgy szerintem ezért is jobb már fiatalon megtapasztalni ha van ilyen vágya az embernek. Elnyomni veszélyes.

Félnénk én is tőle, hogy majd 40 plusszosként,gyerekkel és családdal akarnám kipróbálni, akkor már azt kockáztatom, hogy szétbassza a családomat az ha kiderül.

23 évesen most meg simán kiélném magam.

2016. júl. 8. 09:51
 25/39 anonim ***** válasza:
98%

Mèg nem tapasztaltam.

De szívesen szopnèk

2016. júl. 8. 11:14
 26/39 anonim ***** válasza:
97%

Én imádok szopni, izgató, szép kemény álló farok alapból izgat és azt megízlelni, megnyalni, bekapni és szopni hmmm... Szeretem az ízét is, főleg a végterméket én teljesen be indulok attól, hogy valakit szopok.

Ha van kinek csinálnom, akkor azt rendszeresen nagyon gyakran szoktam.

25/f

2016. júl. 8. 18:19
 27/39 anonim ***** válasza:
98%
Csak egyszer szoptam, de annyira élveztem, hogy megint szeretnék, jó volt, hogy felizgult a srác, a megalázkodás, hogy térdeltem, de közbe jól esett, hogy simogatott és hallottam ahogy sóhajtozik, nagyon felizgultam tőle, mondjuk szerettem volna a hasát vagyis a testét közbe simogatni, de nem mertem, az íze a szerszámnak valami isteni, valami bóditó hatás alá kerültem és kikapcsoltam, nagyon jó volt, utána a számba élvezett, reflexből lenyeltem, jó lenne megint kipróbálni
2016. júl. 8. 20:37
 28/39 anonim ***** válasza:
96%
as #12 (kérdező visszakérdező kommentje): az emberi pszichés fejlődés, a lélek alakulása, az érdeklődés halálig tart. Az embert érdeklik a számára addig ismeretlen dolgok, különösen annak fényében, hogy az emberi életút felénél már-már azt hinné az ember, hogy szinte mindent ismer. Pedig nem. Az persze más kérdés, hogy belevág-e az ismeretlen felfedezésébe vagy nem.
2017. jan. 26. 20:09
 29/39 anonim ***** válasza:
96%
a látvány izgató főleg ha közbe a partnered is élvezi meg az ize is jó
2017. jan. 27. 07:20
 30/39 anonim ***** válasza:
100%
Jó érzés,de főleg a megalázottság izgat benne.
2018. jan. 24. 10:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!