Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, ti monogám kapcsolatb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, ti monogám kapcsolatban éltek?

Figyelt kérdés
Vagy néha belefér egy kis "félrelépés" a másik tudtával?
2015. aug. 21. 01:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem a másik tudta nélkül is belefér az, ha tényleg nem tudja meg :D De most komolyan mit vársz? Semmi különbség nincs heterokkal ilyen téren, kapcsolatfüggő.

Nálunk speciel teljes monogámia van, mert nem érdekel minket más pasi, max megnézzük, de amíg szeretjük egymást addig nem lesz félrelépés, 1,5 éve vagyunk együtt. 22/f

2015. aug. 21. 02:25
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem fér bele férre lépés, az nem is kapcsolat ahol belefér. Mi négy éve vagyunk együtt.
2015. aug. 21. 08:56
 3/12 anonim ***** válasza:
96%
Ha lenne valakim biztos nem csalnam meg 13/f/m
2015. aug. 21. 13:28
 4/12 anonim ***** válasza:
64%

Nálunk simán belefér, de egy emberrel csak egyszer, és semmi csók vagy érzelem. Egyikünk sem lehet passzív, mindig tudunk a másik srácról és van amikor együtt vagyunk plussz egy vagy két fővel.

Ettől függetlenül a lelki kapcsolat nem romlik meg és nem is unjuk meg a másikat mert mindig van izgalom az életünkben.

És ez nyilván nem mindennapos, havi 1x vagy 2x fordul elő.

5 éve vagyunk már így együtt és a bizalom 100%-os.

23f

2015. aug. 21. 15:20
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én csak szeretnék monogám kapcsolatot. Nálam nem férne bele, amit az utolsó ír, de minden szerelem és minden kapcsolat más. :) Jó olvasni, hogy vannak boldog meleg kapcsolatok, hajrá! :)
2015. aug. 21. 15:38
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha megtudnám a páromról h félrelépett menne a levesbe. Nálam sem férne bele.

22/f.

2015. aug. 21. 19:17
 7/12 anonim ***** válasza:

abban élek és nem fér bele:)

21, passzív

2015. aug. 21. 22:33
 8/12 anonim ***** válasza:
Igen, huseges vagyok a kezemhez. :)
2015. aug. 22. 06:30
 9/12 anonim ***** válasza:
nálunk se fér bele félrelépés semmilyen formában- 5 éve vagyunk együtt és annyira azért nem unjuk egymást, hogy más seggek után nézzünk, ahol már 3 ember kell a szex felturbózásához ott szerintem bajok vannak f/24
2015. aug. 22. 07:35
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2015. aug. 22. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!