Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek! Meddig bírnátok egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek! Meddig bírnátok egy tartós kapcsolatban a szexhiányt?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk hónapokig, fél évig úgy alakulna, hoy az egyik fél képtelen megadni a korábban megszokott együttlétek minőségét, gyakoriságát, ok lenne-e a megcsalásra?

2015. márc. 1. 11:46
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
attól függ. ha jó oka lenne rá akkor még oké. :)
2015. márc. 1. 11:56
 2/19 anonim ***** válasza:
70%

1# - ismered a közmondást, csak egy dagadt tudja igazán utálni a kövéreket.

Mellesleg, akárcsak a heteróknál a szex gyakorisága változó és másképp hat a felekre, lehet, hogy valaki már 2 nap után ki van borulva, de lehet van aki 1 hónap után is nyugis.

2015. márc. 1. 11:58
 3/19 A kérdező kommentje:

Igen, tudom hogy ez változó és hogy talán teljesen értelmetlen a kérdésem. Csak kíváncsi lennék ki mit gondol erről.

Nekünk elég intenzív szexuális életünk volt eddig, ami viszont jelenleg kb a nullával egyenlő, mattam. Nyomós oka van ennek és én megbízok Benne hogy megérti, kibírja. Csak egyre többször kapom a kérdést barátoktól hogy nem félek-e hogy ennek megcsalás lesz a vége? Igazán nem is értem miért kérdeznek ilyet mert fordított esetben nekem eszembe sem jutna.

2015. márc. 1. 12:07
 4/19 A kérdező kommentje:
61%-os nyugodtan elkotródhatsz innen mert senki sem kíváncsi rád. Úgyis töröltetni fogom az összes idióta kommentedet :)
2015. márc. 1. 12:11
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

2es vagyok

azért kérdezik meg tőled mert igaz barátaid, és gondolom ott állnak melletted :)

beszéld meg a pároddal a dolgot. szerintem ez lenne a legjobb.

2015. márc. 1. 12:12
 6/19 A kérdező kommentje:

Vele persze már megbeszéltük és azt mondja ne aggódjak ilyenek miatt. És én bízom is benne. Csak ez a sok "pusmogás" a barátoktól... Igazán csak azt érik el vele hogy mégis bizonytalanná tesznek.

Köszi a választ!

2015. márc. 1. 12:32
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
de a barátaid gondolom nem tudják hogy beszéltél vele, vagy nem is ez a lényeg..hanem amit a te párod mondott neked ;) amit ő mond neked az adjon neked bizalmat :)
2015. márc. 1. 12:57
 8/19 anonim ***** válasza:
64%

Hát nem tudom.

Szerintem a szex nem megcsalás. Ha nekem igényeim vannak, akkor azzal foglalkozok, hogy nekem jó legyen, de ettől ne legyen rossz a páromnak

2 férfi között gyakori a félre kacsintás, szerintem addig nincs vele baj, amíg egy emberrel csak egyszer történik meg.

2015. márc. 1. 13:55
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeretek valakit, kitartok mellette. Ha ez fél évig tart, akkor fél évig tart. És ha szeretek valakit akkor eszembe se jutna mással lenni.

Ne aggódj hanem bízz benne, és hogy megoldódnak a problémák.

2015. márc. 1. 22:37
 10/19 Béla211 ***** válasza:
100%
De azért valamit csak tudtok csinálni.Meg nem rég volt olyan egészség ügyi problémám , 2hónapig semmi sex nem lehetett ezért csak közös maszti volt. meg simogatás petting. Nem hazudok frusztrált engem nagyon dolog ,hogy nem tudom úgy kielégíteni ahogy eddig emiatt a nyavalya miatt is aggódtam. Na mindegy hosszú. De azért kibírtuk és annál jobb volt és szebb mikor megtörtént a dolog ilyen hosszú idő után.Mintha ismét először lettünk volna együtt:D Csinálj szerepjátékot mint ha kamaszok lenétek és most fedeznétek fel egymástestét én úgy vertem ki neki mikor nem lehetett sex és nagyon izgatta a dolog...
2015. márc. 2. 04:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!