Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Meddig bírnátok egy tartós kapcsolatban a szexhiányt?
1# - ismered a közmondást, csak egy dagadt tudja igazán utálni a kövéreket.
Mellesleg, akárcsak a heteróknál a szex gyakorisága változó és másképp hat a felekre, lehet, hogy valaki már 2 nap után ki van borulva, de lehet van aki 1 hónap után is nyugis.
Igen, tudom hogy ez változó és hogy talán teljesen értelmetlen a kérdésem. Csak kíváncsi lennék ki mit gondol erről.
Nekünk elég intenzív szexuális életünk volt eddig, ami viszont jelenleg kb a nullával egyenlő, mattam. Nyomós oka van ennek és én megbízok Benne hogy megérti, kibírja. Csak egyre többször kapom a kérdést barátoktól hogy nem félek-e hogy ennek megcsalás lesz a vége? Igazán nem is értem miért kérdeznek ilyet mert fordított esetben nekem eszembe sem jutna.
2es vagyok
azért kérdezik meg tőled mert igaz barátaid, és gondolom ott állnak melletted :)
beszéld meg a pároddal a dolgot. szerintem ez lenne a legjobb.
Vele persze már megbeszéltük és azt mondja ne aggódjak ilyenek miatt. És én bízom is benne. Csak ez a sok "pusmogás" a barátoktól... Igazán csak azt érik el vele hogy mégis bizonytalanná tesznek.
Köszi a választ!
Hát nem tudom.
Szerintem a szex nem megcsalás. Ha nekem igényeim vannak, akkor azzal foglalkozok, hogy nekem jó legyen, de ettől ne legyen rossz a páromnak
2 férfi között gyakori a félre kacsintás, szerintem addig nincs vele baj, amíg egy emberrel csak egyszer történik meg.
Ha szeretek valakit, kitartok mellette. Ha ez fél évig tart, akkor fél évig tart. És ha szeretek valakit akkor eszembe se jutna mással lenni.
Ne aggódj hanem bízz benne, és hogy megoldódnak a problémák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!