Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Meddig bírnátok egy tartós kapcsolatban a szexhiányt?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk hónapokig, fél évig úgy alakulna, hoy az egyik fél képtelen megadni a korábban megszokott együttlétek minőségét, gyakoriságát, ok lenne-e a megcsalásra?2015. márc. 1. 11:46
11/19 anonim válasza:
Én inkább magamat elégíteném ki, talán rá az alsójára (fétisem az alsónemű)
12/19 anonim válasza:
Öszintén? Bármennyire is szeretem a párom én nem bírnám ki ilyen sokáig úgy hogy ha semmilyen módon nem hajlandó kielégíteni. És szerintem a legtöbb meleg pasi így van ezzel.
13/19 ftf1983 válasza:
Bármekkora a szerelem, de az embernek vannak bizonyos szükségletei és az egyik ilyen a szex. Persze vannak olyan esetek, amikor valamilyen eü. probléma miatt nem lehet mondjuk dugni, de a kéz és száj. Ha semmilyen szexuális dolog nincs, akkor én nem tartom bűnnek, ha valaki máshol keres kielégülést. Én pont a napokban kezdtem beszélgetni egy sráccal, aki 9 hónapja van együtt a párjával, de még nem szexeltek. A srác érthető módon erősen szeretne végre szexelni így másnál keres kielégülést.
14/19 anonim válasza:
Ha tényleg szeretem az illetőt, akkor bármeddig.
15/19 anonim válasza:
Nem csak a szex számít egy kapcsolatban. Mivel szeretem a barátom bármeddig kitartanék mellette.
16/19 ftf1983 válasza:
Azért nem kicsit álszent az a szöveg, hogy bármeddig kibírnátok szex nélkül egy kapcsolatban. Lehet, hogy pár hónap vagy akár 1-2 évet igen. Ha fiatalok vagytok, akkor meg pláne erősebb lesz a vágy egy idő után.
17/19 anonim válasza:
Az egymás iránti vágy is erősödik. Amit akkor kapott, mikor nem voltak problémák, azt egy jóérzésű nem tudja elfelejteni. Akinek helyén van a szíve, az az első szexkapcsolatát a haláláig hordozza a szívében, azt a száz meg száz következő kapcsolat nem tudja kitörölni onnan. Egy esetleges futó kapcsolat pedig mindíg bűnös érzést fog okozni. Van aki egy életre választ párt és van akinek nem számit a másik, csak a saját kielégülését keresi.
18/19 Béla211 válasza:
Sajnos itt azon a félen is múlik a dolog aki miatt nem lehet sex. Nálunk 2 hónapig semminem lehetett. utána is csak maszti egy jó ideig. A párom ugyan biztatott és tudtam ,hogy nem csal meg de engem frusztrált a dolog ,hogy nem tudom kielégíteni és persze magamat sem ezért ingerültebb és idegesebb is voltam. Ha ez a sex mentes állapot évekig vagy csak egy évig tartott volna szerintem én taszítom el magamtól a viselkedésemmel és talán nem is a sex hiánya. De azért az a kiváltó ok.
19/19 anonim válasza:
Mi a helyzet azóta? Helyrejöttetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!