Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen beállítottság letezik? Ha igen mi a neve? (Lent! )
Az amit a 3-as mondott:
,,Transznemű homoszexuális"
😂😂😂😂
Transznemű homoszexuális,ahogy írtad.
Érdekes lány lehetsz,ha van kedved dumálhatnánk.
21/F
Hát nagyon sok mindenre nincsen még kifejezés...
A homo- és a heteroszexualitás csak ciszneműeknél (aki testben és pszichológiailag azonos nemű) értelmezhető fogalom. Transznál mindig hozzá kéne mondani, hogy a testi vagy a lelki neméhez képest vesszük-e. Genderqueernél meg aztán pláne értelmetlen a dolog. Ezért a félreértések elkerülése végett létezik olyan abszolút értelmű fogalom, hogy androfíl (férfiakhoz vonzódó) és ginefíl (nőkhöz vonzódó), ami nem taglalja, hogy az illető maga miféle.
Tehát: "Androfíl FTM transznemű" lenne a pontos megközelítés.
Egyszer láttam ilyet, az illető férfias viselkedésű, öltözetű, és nagyterpeszben ülő "hölgy" sorra stírölte az előtte elhaladó fiúkák formás hátsóját. Alig tudta levenni róluk a szemét. Hát mondom magamban, ilyen viselkedést én még nőtől nem láttam, pedig állítólag ők is a fiúkat szeretik... Ilyet max egy kanos gyerek művel. Nők nem. Azok inkább a szép szavakat várják. Szóval létezik ilyen beállítottság is, de túl sokan nem lehetnek, az biztos.
inkább transzexuális meleg.
Mivel nem operáltattad át magad nem vagy transznemű,majd csak műtét után ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!