Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt véletlen, nem tudatos leszbikus csókolózásod vagy szexuális élményed?
Csak olyan volt hogy az egyik barátnőm hirtelen megcsókolt,meg simogatott. Igazából jó és izgató volt,de sosem kezdenék egy nővel.
L
Volt persze, még kb 16évesen. Visszacsókoltam egyből, majd felfaltuk egymást! Jó volt.
...mennyivel másabbul csókol egy lány, hihetetlen! :)
25
Engem egyik barátnőm csókolt meg, váratlanul ért, annyira meglepődtem hogy rögtön elrántottam a fejem, majd pár hónappal később ismét megtette ekkor már belementem a játékba. Azt nem mondanom hogy megváltoztatta a szexuális beállítottságom, csak akkor még 14-15 voltam, még nem tudtam én se mit akarok. Azóta rájöttem ( nem miatta ) hogy nem érdekelnek a fiúk. A barátnőmmel azóta is jóban vagyunk:) (és csak barátok, ő hetero)
20/L
Egy ismerős lánnyal együtt öltöztünk. Én törölköztem és éreztem a lány érintését símogatását. Ahogy felé fordultam elkezdte símogatni a mellemem a nyakam csókolgatta. Hagytam magam, élveztem, jó volt.
Nem lettem leszbkus, de máskor is engedném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!