Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Tényleg nem mindegy a neme az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem mindegy a neme az embernek?

Figyelt kérdés
Nem tudom megérteni az embereket. Van egy Ts fiú barátom. Nagyon jó ember, hatalmas szíve van, de van egyfajta stílusa. De nem kretén, nem bunkó. Ami a szívén az a száján. Nem tudom megérteni,hogy mások, akik szintén Ts-ek azok miért nem tartják embernek. Tényleg az határozza meg mi van a lába között? Nem csináltatta meg a farkinca műtétet. Az emberek legtöbbsége TS-ek egyszerüen lekezelik. Van egy ember akiről tudom,hogy Ts... Egy kretén, nem tisztel az senkit sem, verte a gyerekeit, az asszonyt... és most annak ellenére,hogy kinevezte magát férfinak, nincs műtéte, a mellétt sem vette le... Mindneki oda van érte, hogy milyen jó fej már, senki nem vonja kétségbe, azt,h igazi ts fiú... Aztán a másik, ennek a kreténnek több párkapcsolata is volt, nőkkel. Hátulról megdugta őket, műbránerrel... Akiről mesélek annak nem sikerül sikeres kapcsolatot teremtenie, mindenki kirekeszti és egyszerüen lenézik. Most nem azért, de mindenhol ez a trend,hogy aki bunkó az világot hódit? Miért kell lekezelni a másikat, csak mert nem ment bele a műtétbe? Ennyire számít mi van a lába között a másiknak?
2015. aug. 11. 19:10
 1/5 anonim ***** válasza:
91%

Nehezen értelmezhető a kirohanásod.

Van egy kedves ts barátod, aki nem csináltatta meg azt a "bizonyos" műtétet, és ezért egy másik ts ismerősöd pedig lenézi mert nem csináltatta meg a műtétet?

Itt igazából az a probléma hogy téged meg a jóej ts fiú barátodat érdekli egyáltalán annak az embernek a véleménye.

Ő kedves és jófej, akkor mit érdekel téged meg őt egy másik ember véleménye? ._.

2015. aug. 11. 22:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi az a ts? Telesport?
2015. aug. 11. 22:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom transzszexuális, de nekem is egy ideig tartott mire rájöttem. :D Azt hittem TeamSpeak-es barát, pedig nem is cs-zek. :D
2015. aug. 12. 12:09
 4/5 A kérdező kommentje:
transzszexuális = ts , csak olyan egyértelműnek tünt a dolog, na ah, igen éreztem,hogy a kérdésem/ kiírásom kissé félre siklot, csak ezzel kapcsolatban annyi minden kavargott a fejemben és nagyon pontos akartam lenni. Szóval csak a kérdés az lenne,hogy miért van az,hogy aki félre sikerült, kretén az képes komoly, hosszú kapcsolatot létesíteni normális emberrel, míg aki tényleg kedves, azt meg le sem szarják... Meg a másik, hogy Ts barátomat a Ts nők, kinevetik, leszólják stb... pedig nekik nincs joguk ezt tenni, mert ha úgy vesszük csakis az orvos tudománynak köszönhetik,h nők lettek és a legtöbbjük meg csak egy beteg, lelkületű valami, bocs érte, de akiket hallomásból megismertem azok ilyenek. Úgy gondolom,hogy aki egy kisebbséghez tartozik, mondjuk LMBT-s annak nem kellene kirekesztőnek és elitélendőnek lenni... nem? Meg tényleg nincs olyan ember akinek nem atest a lényeg hanem a lélek. Meg bele gondolva,hogy akiről meséltem fent Kreténről, annak azt mondják okos, értelmes, barátnője van! Komolyan, az aki bunkó, flegma, nőverő annak miért jut barátnő? Eszembe sem jutna ilyennel együtt élni.. Meg ne mondjátok a társkeresőt, mert ott is probálkozott és abból lett elege,hogy minden harmadik mondat a következő volt: akarsz dugni? Ez is milyen... és mikor ezt szóvá tette egyszer még őt hurcolták meg érte... de egy társkereső miért egyenlő sok ember számára a sexpartner keresés... Társ és a partner... azért van kicsi külömbség a két szó között... Ah, remélem azért érthető vagyok, de nagyon elragadott a dolog... bár léehet megint nem igen tettem fel érthetően a kérdést...
2015. aug. 13. 01:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Valószínűleg aki sokat picsog azon, hogy mi járna neki, és milyen igazsgátalan az élet, taszítja a nőket, hiszen ki akar pszichológust játszani. Ettől még lehet igaza a barátodnak, mondjuk nála még az is belejátszhat, hogy ha szenved ezek miatt a dolgok miatt, jól rásüthetik, hogy mit nyavalyog, sz ilyen nem is igazi férfi.

Szerintem inkább azoknak jut partner, akik belecsapnak a lecsóba, udvarolnak, nyomulnak, nem ijednek meg az akaratuk,vágyuk érvényesítésétől. Ehhez még ts-nek sem kell lenni. Meg hát az ismerkedést nehezíti, ha az ember nagyon filózós típus: odamenjek hozzá? mit fog modani? elfogad-e? stb. Aztán mire lépne a kiszemelt felé, annak rég van valakije, aki jobban rá tudott hajtani.

2015. aug. 15. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!