Miért ilyen fontos néhány embernek, hogy egy másik vadidegen kimegy e külföldre vagy sem. Nem mindegy nekik, ki mit csinál, mit lát jónak?
félreértettem a kérdést - persze, ettől még igaz, amit írtam...
a hungaristák, meg a széljobbosok, meg a hűdeturulmagyarok - modanak ők sok egyéb marhaságot is, de majd csak kigyógyulunk egyszer ebből a betegségből (is)...
mostanában divat a nagy "hazafiság" meg hogy lehazaárulóznak mindenkit aki pl. kiköltözik külföldre..
ezis majd elmúlik (remélhetőleg minél hamarabb)
Miért ilyen fontos néhány embernek, hogy egy másik vadidegen itthon marad-e vagy sem. Nem mindegy nekik, ki mit csinál, mit lát jónak?
A kérdés megfordítva is áll.
19:03: én úgy vettem észre, hogy akik külföldre akarnak utazni, nem bántják állandóan az itthon maradottakat....viszont fordítva....akik ki akarnak menni vagy már kint vannak, állandóan kapják itt a fórumon az áldást a hungaristáktól...szerintem elég csúnya dolog mást leszólni azért, mert boldogulni akar...én nem tagadom, jobbikos vagyok és erősen vannak bennem hazafias érzések, de ha a gyermekem jövője a tét, akkor nem a hazafiasságom lenne a fontosabb, hanem az,hogy fel tudjam nevelni tisztességgel és ne nyomorban éljen...
utolsó...nem lehet mindenki bankár :S pl én már 10 fölött össze sem tudok adni fejben, annyira nem értek a számokhoz...olyan szinten humán beállítottságú vagyok, hogy a reál dolgokhoz hozzá sem tudok szagolni...és mint köztudott, bölcsészvégzettséggel kitörölhetem...és szerintem mások is vannak így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!