Itt, ha olyan napja van az embernek, hogy ad pár szúrós választ akkor mindjárt törlik? Kalap kabát, mindegy mióta van itt?
Engem még nem töröltek :O pedig néha én is kiteszek magamért azzal amiket írok :DD
Én egész megkedveltem őket :) múltkor valamit p*fáztam itt az oldalon, aztán elgondolkoztam rendesen szégyelltem magam :)) biztos nem könnyű nekik sem. Nem tudom én mennyivel tudnám jobban csinálni, biztos lenne panasz néha rám is.
Egyébként nem tudom kiket töröltek és miért. Néha én is látok olyan válaszokat, hogy... szóval, van akiket tényleg törölni kell.
De nem figyelmeztettek mielőtt töröltek? Gondolom egyszer csak szólnak, hogy vegyél vissza. Vagy nem értem...
Csak az a kérdés, hogy mi számít normális válasznak, és mi baromkodásnak...
Mert pl. ha valaki káromkodik, akkor azt szerintem egyértelműen ki kell tiltani.
De ha valaki csak a véleményét mondja, és ez a másiknak nem tetszik, azt nem kell. Pedig sokan ilyenkor kapják fel a vizet, ha nekik nem tetsző dolgot hallanak. (Mert ugye ez is lehet szúrós válasz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!