Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csak én tapasztalom azt, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én tapasztalom azt, hogy a társkeresőkön mindenki álompasit keres?

Figyelt kérdés
Normális srácnak tartom magam. Nem gondolom, hogy szépfiú vok, de csúnya se lehetek, mert nagyon helyes csajokkal voltam eddig. Még néha én is ledöbbentem mennyire. Azonban pár hete az itt kapott tanácsok alapján ismerkedni kezdtem. Arra már rájöttem, hogy aktívként mindenki a farkam akarja látni, de az ledöbbent, hogy mondjuk több levél után a képcserénél van olyan bunkó aki vissza se ír. Persze alapvetően ilyenkor örülök, hisz jobb ha hamar kiderül, hogy bunkó, de azért fura. Főleg, hogy nem olyan pasikról beszélünk akik huh de jól néznek ki. A lényeg, hogy úgy tapasztalom mindenki magánál jobb pasit keres. Én csak egy NORMÁLIS, megbízható, vékony és budapesti passzív fiút, de úgy érzem már a NORMÁLIS is magas elvárás:( A lényeg ami érdekel, hogy másoknak milyen tapasztalatai vannak.

2015. aug. 10. 13:20
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nekem nincs gondom azzal, ha valaki elutasít. Ez benne van a pakliban. Azzal van gondom, ha annyi tiszteletet nem ad, hogy válaszol. Én is mondtam már nemet. Tudom, hogy rossz érzés, de lehet normálisan is és a végén sok sikert kívánva. Persze van aki mikor már nicns tétje lesz igazán bunkó és kimutatja a foga fehérjét. Na az igazán szánalmas. Persze tanulságos is, hogy úgy érzi, ha nincs tétje bármit megtehet. A 7-esben van igazság. Bár azt gondolom IQ kérdése is, hogy miként viselkednek. Tizenévesen pl mindenki nagyon felkapott szerintem. Sokan meg akkor kezdik...
2015. aug. 11. 11:19
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem az álompasi keresése meg a vissza nem írás között nincs sok összefüggés. Én is keresem a saját álompasimat mégse vagyok olyan bunkó, hogy ne írjak vissza annyit, hogy bocs de nem. Igen azok a fránya tizenévesek:DDD Egy hónapja még én is az voltam :DD
2015. aug. 11. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!