Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Glory hole-ban tényleg nem beszélnek ismerkedéskor? Vagy csak én tapasztalom ezt?
Figyelt kérdés
Érdekes mód, ott nem beszélnek az emberek. Én orálisan szoktam ott szexelni, de amikor mondom,hogy análisan is magáévá tehet a partner,nem is válaszolnak.2015. jún. 28. 18:18
3/12 anonim válasza:
Gyerekek, megint elnézitek a kategóriát... ez a homo kategória...
4/12 anonim válasza:
Hát itt nem szokás beszélgetni.Valamikor amíg nem kerültek magánkézbe a nyilvános wc-k ez volt a tuti ismerkedős hely.Ha átdugta a farkát ,teljesen mindegy volt,hogy hogy néz ki,mert úgyis csak ez a kis rész érdekelt belőle.Annyit azért megkérdeztem,hogy van-e kedve átjönni,ha nagyon kívántam,hogy megdugjanak.
5/12 anonim válasza:
meleg vagyok de ez undorító....tiszta fertő :S az ilyenek járatják le a normális melegeket...
6/12 anonim válasza:
# 2 vagyok.
nem néztem el a kategóriát, alapból hányingerem van ettől a dologtól. Ki az, aki látatlanba leszop akárkit???
Akármennyire kívánnám a fäszt, biztos nem lennék benne ilyenbe, mi van, ha egy bányarém az illető, vagy egy utolsó AIDSes?? Hát nem csodálkozok, rajta, hogy olykor betegeknek neveznek minket... az ilyenek alapján..!!
7/12 anonim válasza:
Nem féltek átdugni? Hátha beleharap...ki tudja ki ül odaát.
8/12 A kérdező kommentje:
Át lehet látni! Már annak,aki szoptat! Fordítva már nem igazán!
2015. jún. 30. 22:08
9/12 anonim válasza:
ezek a meleg világ mocskai kérdező anyád biztos büszke rád..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!