Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív meleg srácok! Milyen érzés az, amikor egy másik srác farka a feneketekben van? Meg lehet azt az érzést fogalmazni, amit a belétek hatoló dákó kivált?
Nemtudom milyen erzes de a 11 esrol magyon beindultam.
Akit esetleg erdekelne egy szuz segg irjon batran!
17/f/p
Nagyon jo erzes lehet. En probaltam mar a zujanyt, a vibratort es nagyon tetszettek! Sajnos igazi meg nem sikerult, mert Db-ben nem lehet nem kamus aktivot talalni aki ezt bevallalna, de errol mar le is tettem! Majd talan egyszer megadatik az erzes nekem is.
32 bi/p
A férfiak NEM 5%-a meleg, hanem 50%-a.
De nem csak a fizikai vonzalom van, hanem a LELKI is.
Ha létrejön a fizikai kapcsolat, akkor minden más ehomályosul, etűnik, csak a másik fiú/férfi létezik. Ez egy őrjítö vágy, kapcsolat a f/fiú iránt. Olyan , mint egy hatalmas vihar, amely amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan távozik és nincs semmilyen következménye. DE aki egyszer, csak egyszer kóstoljon bele, azzal holtáig meghatározta a sorsát és többé nem képes megszabadulni tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!