Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, hogy kilestem a haverom szex közben? Ti csináltatok ilyet?
Figyelt kérdés
nyaralunk haverokkal, egy nagy házban vagyunk és az egyik haverom, elég helyes srác, teccik régóta, a csajával jött el. És már előző nap is hallottam, hogy kefélnek, aztán tegnap este is hallom, és nem birtam visszafogni magam, közös erkély van, odamentem és kilestem őket. Tudom hogy ciki, de annyira izgató volt nézni ahogy nagyon megrakta a csaját :) Ti csináltatok már ilyet?2015. aug. 7. 09:51
1/7 anonim válasza:
Közben gondolom verted rendesen, ahelyett hogy csatlakoztál volna :)
2/7 anonim válasza:
:) meselj. Milyen pozban voltak? Jot mutatak egyutt?
3/7 A kérdező kommentje:
vertem persze, egy nagyon helyes srác, sokat fantáziáltam róla és most végre láttam szexelni :bbb jó nagy farka van, több pózban csinálta a csajt, csak erre tudok gondolni tegnap óta
2015. aug. 7. 10:03
5/7 A kérdező kommentje:
még régen mondtam neki hogy elég jó pasinak tartom, tisztáztuk hogy nem pálya, a csajokat szereti. Nincs zavarban elöttem, boxerben is simán járkál.
2015. aug. 7. 10:07
7/7 anonim válasza:
Nem ciki! Miért nem keresel egy meleg srácot, aki után nem csak leskelődni tudsz? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!