Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Macihercegnoje kérdése:
Csajok, volt mar veletek ilyen? Ha igen, mit csinaltatok?
Figyelt kérdés
19eves csaj vagyok, es mar reg voltam fiuval ,mert mar egy idelye bincs baratom. Es egyre tobbet gondolok szexre,kivanom, de akar kivel nem szeretnek lefeküdni csillapitani a vagyat. Pedig lenne ra rengeted jelentkezo. Viszont felek ha belemegyek egy ilyen kapcsolatba,mit fognak rolam gondolni?2015. jún. 18. 13:37
1/9 anonim válasza:
nem kell vele dicsekedni és akkor nem fogja megtudni senki
3/9 anonim válasza:
Semmit sem gondolok rólad. Csináld csak, ha erre vágysz.
Jelenleg én is szexkapcsolatot keresek.
De nem kérem ki a környezetem véleményét, hogy neki ez jó vagy rossz. Diszkréten megoldjuk, ha találok valakit.
22/F
4/9 anonim válasza:
Diszkretan. Es senki nem fog tudni semmit sem :) 23N
5/9 A kérdező kommentje:
Minden 2 oldalu,lehet h en nem fogom elmondani egy leleknek sem, de a fiu meg az egesz barati korenek ezzel fog dicsekedni.
2015. jún. 18. 13:50
6/9 anonim válasza:
Én nem adnám tovább. Nekem is érdekem, hogy köztünk maradjon.
7/9 anonim válasza:
Hát szerintem várd ki a megfelelő pasit aki a barátod lesz. Egyszer kétszer belefér egyéjszakás kaland de ne csinálj belőle rendszert szerintem. Elégítsd ki magad kézzel.
8/9 anonim válasza:
Igen volt/most is van. Szépen összecsukott lábbal várok.:D Addig is nem kel flörtölni, bele menni dolgokba, mert csak egy éjszakás lesz belőle és nem tudom te hogy vagy vele, de nekem másnap nem esne jól, hiába a szex hiány ennyit nem ér, hogy szarul érezzem magam miatta.
9/9 anonim válasza:
Nem fog dicsekedni. Keress olyat akinek van titkolni valoja. Szoval akinek van baratnoje. Es maris titokban marad az egesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!