Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mit csináltátok, ha a barátotok ezt tenné?
Figyelt kérdés
Két éves kapcsolatban vagyok, de a barátom ma biciklizés közben 2x is felmutotta a középső üjját nekem, mivel a háta mögött hajtottam.
Miközben bicikliztünk, kikanyarodott elébe egy autó, és majdnem elütötte, amire csak intett, majd később megkérdezte tőlem, hogy láttam-e, mit mutatott annak az embernek. én mondtam, hogy láttam, erre felmutatta a középső ujját, majd elkezdett a fejéhez kapkodni (mint amikor azt mutogatják, hogy valaki hülye), majd még egyszer egy k@pd bet mutatott. mivel azt hitte nem láttam. én csak annyit mondtam, nem kell ezt nekem mutatni, láttam az előbb is. ;-(
utána elkezdett hisztizi, hogy én ezt hogy mertem szóvátenni neki, és elhajtott a bringájával, engem itthagyva. :(((
mit tennék ilyen esetben???
2013. jún. 14. 14:55
2/11 anonim válasza:
Valami mentálisan sérült, fogyatékos a barátod?
3/11 anonim válasza:
Lehet mostanában ismerte meg ezt a kézmozdulatot és most örül neki. Pár nap, és elmúlik az újdonság varázsa.
4/11 A kérdező kommentje:
nem. teljesen 100-as
2013. jún. 14. 14:59
5/11 anonim válasza:
ezen jót nevettem:D szerintem nem az óvodából kéne párt választani.
7/11 anonim válasza:
hát nem úgy néz ki, mintha teljesen 100as lenne :))
8/11 A kérdező kommentje:
nem ovis, 25 éves XD
2013. jún. 14. 15:14
9/11 anonim válasza:
hát ne haragudj, de elég retardált lehet.
10/11 anonim válasza:
Hát ez vagy retard, vagy poénosnak gondolta, csak te nem vetted a poént, vagy nagyon versengő típus, s ott elengedi magát ennyire. Sztem ezek lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!