Volt már ilyen barátotok? Mit csináltatok vele?
Van egy barátnőm, nagyon jófej és tök szeretem. De a suliba sose foglalkozik velem mindig csak a többi barátjával van. Mellém ül meg ilyenek de mással beszélget mintha én ott se lennék. Amikor meg mondjuk megyünk a buszon, vagy sétálunk, és nincs ott a többi barátja, akkor meg folyton ecseteli hogy mennyire szeret engem, meg jókat nevetünk. Haragudni nem tudok rá emiatt, de bánt mégis hogy a suliba le se sz.arja, hogy létezem, máskor meg imád.Nekem is vannak más barátaim de szerintem ő a legjobb (mármint a suliba) de én próbálok vele suliba is lenni de ő nem akar (úgy tűnik).
Nem tudom mit kezdjek vele, esetleg mondjam meg neki, hogy zavar, vagy ne is barátkozzak vele többet? Ti mit tennétek?
Utolsó, pedig én is ilyen helyzetben vagyok. Pontosabban jött egy új lány, tök kedves meg minden, és egy barátnőmmel mi lettünk a legjobb barátai. Én viszont mindig mindenben az utolsó vagyok, a legbénább és akit csak akkor választanak, ha nincsen más. Ezt szépen elmondtam mindkettőjüknek, de ők azt válaszolták, hogy ugyanannyira tartanak legjobb barátnőjüknek, mint a másikat. (Mármint hogy engem ugyanúgy szeret az egyik lány, mint a másikat és fordítva.) Több embernek is elmondtam már a fentieket, ugyanezt válaszolták, de tenni nem tettek ellene semmit. Szóval nem minden esetben hatásos ha elmondod a problémádat.
Bocsi az offért, kérdező, de legalább látod, hogy nem egyedül vagy így..
Megértelek... rossz lehet.
De ne legyél irigy, kezdj te is elhuzodni töle, és rá fog jönni hogy ö is ilyen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!