Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nem vagyok meleg, de a fősulit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok meleg, de a fősulit csak úgy tudom elkezdeni, és végigcsinálni, hogy egy középkorú férfi "barátnője" leszek. Akik már voltak ilyen szituban, mire számítsak? 19/f

Figyelt kérdés
2015. júl. 31. 13:29
1 2 3 4
 31/39 Lilikécske ***** válasza:
100%
Csak úgy tudod elkezdeni? A fenét! Úgy akarod elkezdeni! Büdös a munka, a lábadat széttenni meg könnyű, ne tagadd! De ne aggódj, vannak lányok, akik buknak a bi pasikra. ;)
2015. aug. 2. 14:07
 32/39 Dr. Kangörcs ***** válasza:
100%
Megnézném az ábrázatodat, amikor első alkalommal belédrakja a himbilimbijét. Menten megbánod, hogy nem hallgattál ránk.
2015. aug. 2. 14:17
 33/39 anonim ***** válasza:
81%

Jobban fog fájni, mint ahogy a lábad fájna egy átrobotolt mekis nap után.

Ugye tudod, hogy ha tényleg nem vagy meleg, akkor még a tudattal is meg kell küzdened, hogy egy gusztustalan pasas járkál benned? Ez talán még nehezebb, mint a fizikai kínt elviselni. Tudom jól, voltam már kétszer is úgy, hogy akaratom ellenére - fogadásból - meg kellett dugatnom magam. Pokoli volt, pedig a srác kifejezetten aranyos és gyengéd volt.

2015. aug. 2. 14:30
 34/39 anonim válasza:
77%
Annyira tiltakozol minden -kevésbé gyomorforgató -ötlet ellen,hogy szerintem neked ez még tetszik is... Undorodom. Inkább szeretnék valami szakmát,de egy diploma miatt biztos ,hogy nem süllyednék idáig. Amúgy meg ha hetero lennél,ez a dolog még gondolati szinten se merülne fel.
2015. aug. 2. 22:42
 35/39 anonim ***** válasza:
0%
Ne aggódj! Tedd amit jónak látsz! A kitartottság nem szégyen csupán teljesen más életformát igényel. Légy bátor és szeresd azt aki rajtad ilyen nagylelkűen segít. Ne érdekeljen az sem, hogy ha időközben rájössz: Mennyire szép amikor a nálad akár évtizedekkel is idősebb párodat kedvesen, szépen és rendszeresen kielégíted. Neki is fontos vagy! Csak légy bátor, szopjad és engedd a testedbe ürülni az ondóját. Ha a végbeledet kívánja, hát mosd ki szép tisztára és jól kend be síkosítóval, és meglátod milyen gyönyörű lesz: és az ondóját is ürítse csak beléd. Engedd magadhoz közel őt és szeresd nagyon. Meglátod csodálatos életed lesz mellette, mindent megtesz majd érted és neked is jó lesz, de soha ne csald meg. Tapasztalatból tudom. :)
2015. aug. 9. 21:47
 36/39 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg nem vagy meleg (bár ha ennyire ragaszkodsz ehhez az ötlethez, akkor elég gyanús, hogy legalább látens meleg vagy), kíváncsi lennék, hogy lesz majd párkapcsolatod? Hogy tálalod majd a barátnődnek, hogy kedden nem mehet fel hozzád, ugyanabban az ágyban, ahol előtte őt gyömöszölted, másnap a főbérlőd fogja a havi számláját beszedni a rektumodba helyezett péló formájában?

Komolyan kíváncsi lennék, ki akarna így veled együtt lenni.

2015. aug. 9. 21:59
 37/39 anonim ***** válasza:
69%
Figyelj Fiú! Nem baj az sem ha ráébredsz, hogy totál meleg vagy, de tégy úgy, ahogy neked jó. Én is ebben a cipőben jártam, bár nekem még idősebb volt a barátom akkoriban. Bevállaltam és nem csak a sulit végeztem el, de azóta is együtt élünk. Bátran vállald őt fel és persze magadat is. Nem kell vele reklámoznod magadat hiszen ezt nyilván ő sem szeretné. A lányokat hagyd másoknak, te meg légy szorgalmas otthon a tanulásban és a házi feladatodban egyaránt. Amikor valaki felmenne hozzád, udvariasan utasítsd el őt azzal, hogy te nem élsz egyedül. Lassan elmaradnak majd a tapadós lányok, részletezni meg nem kell. Neked a leckék mellett az a férfi legyen a legfontosabb aki rajtad segít és hetente néhányszor a szádba és a végbeledbe helyezi a szép hímvesszőjét. A suli végéig meg vagy kilépsz ebből az állapotból vagy maradsz a férfi mellett: Én ez utóbbit javasolom, nekem tökéletesen bejött. Bár én már az elejétől ott laktam nála, nem külön bérleményben.
2015. aug. 10. 08:31
 38/39 anonim ***** válasza:
Na, mi lett azóta veled?
2023. júl. 23. 16:45
 39/39 anonim ***** válasza:
Megörökölte a lakást a papótól és éli világát. :)
2023. júl. 23. 19:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!