Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok meleg, de a fősulit csak úgy tudom elkezdeni, és végigcsinálni, hogy egy középkorú férfi "barátnője" leszek. Akik már voltak ilyen szituban, mire számítsak? 19/f
És még mered állítani, hogy nem vagy b_zi?
25/F
Sztem tágíts, de még előtte, meg magadban ismerkedj az anális szexszel.
Vannak, akik iskola mellett dolgoznak, ösztöndíjakat szereznek, hogy elvégezhessék a vágyott szakjukat.
Meg vannak ilyen kis pondrók, akik a méltóságot félredobva kuratják magukat.
Diákmunkából igen is kitelik a tandíjra. Nekem legalábbis a McDonaldsos munkámból félévre kijött a 210 ezer.
Persze ennél lényegesen kevésbé fárasztó odatolni a lyukat egy farokhoz, ez kétségtelen.
ilyen áron nem kellene nekem a fősuli,
vannak más képzések is,olcsóbbak
ugyanúgy nagyon sokkal nem lehet mit kezdeni hiába diplomás!!!!
Van amelyik szakma többet ér a diplománál!
Mindenki saját maga dönti el,hogy mit szeretne csinálni az életében,soksikert!
Tudod, nyugodtan leszólhatsz, de én inkább "nyögném" azt a diákhitelt még 10 évig, mint hogy hímk**vaként nyögjek minden hétvégén.
Persze, nyilván nem vagy meleg, de már most azon ábrándozol, hogy valaki majd a szállásért cserébe felcsúsztatja a popódba a dákót.
El lehet végezni egy főiskolát diákhitelből is, vagy diákmunkázol, esetleg halasztasz egy évet, addig összeszedsz annyit, amennyiből már tudod fizetni a tanulmányaidat.
Vagy vársz egy évet, addig tanulsz, és újra felvételizel, hogy felvegyenek államilag finanszírozott képzésre. Mellette ha jól tanulsz, ösztöndíjat is kaphatsz, ami azért elég sok problémára gyógyír tud lenni.
Ne mindig a "könnyebb" alternatívát nézd, hanem tisztességesen tedd oda magad, ha valamit el akarsz érni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!