Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nem vagyok meleg, de a fősulit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok meleg, de a fősulit csak úgy tudom elkezdeni, és végigcsinálni, hogy egy középkorú férfi "barátnője" leszek. Akik már voltak ilyen szituban, mire számítsak? 19/f

Figyelt kérdés
2015. júl. 31. 13:29
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
Ezt tudom. De mennyire fog fájni? Az igaz hogy pár menet után már nem lesz rossz? Neked hogy volt?
2015. júl. 31. 13:58
 12/39 anonim ***** válasza:
61%

Az eltartó MILF nem álom. Én pont úgy végeztem el az egyetemet annak idején. Én államis voltam, de vidékről költöztem Pestre, ez sok pénzt igényelt. Fizette az albérletem, iskolai dolgokat, kaját, meg még kis költőpénzt is adott. Heti 1-2 alkalommal "találkoztunk" az albérletemben, hozzá nem mehettünk, mert férjes volt, és bár ő gyakran volt távol, az inasok, bejárónők gyanút fogtak volna.

A nő csinos is volt a korához képest. Persze az ilyen nyilván sokkal ritkább, mint a gusztustalan kövér középkorú melegek, de azért nézz körül alaposan, mielőtt olyan dologba vágnád a fejszéd, amit nem is olyan sokára megbánnál.

2015. júl. 31. 14:07
 13/39 kovpet ***** válasza:
64%
Kedves kérdező, adtál egy jó ötletet. Hol találtatok egymásra amúgy? :)
2015. júl. 31. 14:26
 14/39 anonim ***** válasza:
81%
Még ha nem is lenne más megoldás... Tényleg megér annyit a fősuli, hogy feladd a méltóságod? Nem garancia arra hogy jó munkát kapsz.
2015. júl. 31. 14:31
 15/39 anonim ***** válasza:
100%
Én egy életre megundorodnék magamtól!
2015. júl. 31. 14:52
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
Megint egy kamu kérdés...
2015. júl. 31. 14:53
 17/39 anonim ***** válasza:
34%
Diákhitelről hallottál már te köcsög?
2015. júl. 31. 15:01
 18/39 anonim ***** válasza:
100%

A #10-es vagyok. Valamennyire igaz, hogy utána már nem fáj annyira, de neked is el kell hozzá kellően lazulnod és ha azt várod, hogy mikor lesz már vége, meg máshol kalandozol, akkor tutira nem fogsz tudni kellően ellazulni és "kitágulni". De ez függ attól, is hogy mekkora adottságokkal rendelkezik a pasi.

Ha kérdésed van még, akkor írj privátot és válaszolok szívesen.

2015. júl. 31. 15:05
 19/39 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Hallottam már igen, és azt is hogy utána még tíz évig azt nyögik a tanulók, amikor már lakásra kellene a pénz. Sokat variáltam, végül eldöntöttem hogy belemegyek. Inkább olyanok tapasztalatát várom, akik átélték.
2015. júl. 31. 15:06
 20/39 anonim ***** válasza:
66%
Nagyon max. 2 milla diákhitelből megúszod, amit utána félév munkával is ki tudsz fizetni, max. kimész Angliába mosogatni és kész. De mégsem lett belőled k**va...
2015. júl. 31. 15:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!