Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a ferfiaknak es noknek kulon oltozo kell, akkor a homoszexualisok es leszbikusok miert hasznalhatjak a nemuknek megfelelo oltozot?
A melegeket, leszbikusokat úgy kezelik mintha valami regisztrált zaklatót. Én inkább frusztrálva vagyok mintsem hogy nekiálljak nyáladzani a csajokra. Nem tom egy heteró férfi hogy érzi magát egy női zuhanyzóban, de én nem vagyok sem heteró, sem férfi. Pusztán azért mert egy nő meztelen, még nem fogom tárgyként kezelni, és nem csak szexuális kontextusban vagyok képes megnézni egy női testet.
De mivel a nők 95%a kb. úgy reagál a puszta jelenlétemre, mintha valami körözött bűnöző lennék és a kezemben egy véres késsel sétálnék be az öltözőbe, így inkább igyekszem meghúzódni és még véletlenül sem odanézni.
Sőt, ha tehetem, inkább a wcben öltözök át, jobb a békesség.
Egyenlőséget meg keresheted, a homofóbok az öltözőben is homofóbok.
Jó, de mi más alternatívát tudnál mondani?
A melegek öltözzenek a másik nem öltözőjében?
El tudnád képzelni, hogy egy leszbi lány bemenjen egy csorda hetero pasi közé, és ott vetkőzzön előttük?
Vagy akár egy meleg pasi menjen nők közé öltözni?
Talán megoldás lehetne, hogy egy meleg férfit és egy leszbi nőt összeraknak, mert azok biztosan nem nézegetik egymást.
Vagy öltözzenek a melegek kint a bokrok között...
??????
Ha van egy csoport hetero, és van köztük 1-2 meleg, akkor úgy a legésszerűbb, hogy had öltözzön már ott a meleg is. Ahogy elnézem a kommenteket, több olyan homoszexuális emberke van, akinek meg sem fordulna nézelődni ilyen helyzetben (részben félelemből) viszont homofóbiával találkoztak már emiatt az öltözős kavarodás miatt... Mert a homofóbiát úgy tűnik teljesen felesleges kordában tartani..
Bár kissé régi kérdés, de azért válaszolok rá, mert én már voltam melegként férfiöltözőben, többször is. A helyzet az, hogy ilyenkor nekem eszembe sem jut szexuális értelemben tekinteni a másikra, mert nem "vadászni" megyek be, de az sajnos elkerülhetetlen hogy ne lássam a másikat meztelenül, ha egyszer még legalább egy tucat pasi ott van az ember szeme előtt. Ha meg netán vonzó, magamban nyugtáztam a dolgot, de ennyi, nem álltam le bámulni és verni rá a farkam.
25F/meleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!