Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Srácok, hogy álltok a testszőr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, hogy álltok a testszőrzettel?

Figyelt kérdés
Tetszik? Neked is van?
2015. júl. 28. 12:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%

ha fanszörszetre gondolsz ak nincs

/24f

szebb ha nincs, hiszen nem takarja a szőr a szépet

2015. júl. 28. 12:11
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Nem csak arra, has vagy mellkas is.
2015. júl. 28. 12:13
 3/12 anonim válasza:
83%
Én nem szeretem azt ha valaki teljesen csupasz, egy szép karbantartott szőrzet az jó szerintem, tehát nem hosszú, hanem kicsire vágott! A sok és hosszú szőrzetet azt én sem szeretem! 32/f
2015. júl. 28. 12:30
 4/12 anonim ***** válasza:
16%
Nekem van a mellkasomon, hasamon szőr. A lányok eddig mind imádták kivétel nélkül. :)
2015. júl. 28. 12:43
 5/12 anonim válasza:
62%
Én nem szeretem, és a páromat meg is szoktam kérni hogy borotválja le. Mert szeret megteszi. 17
2015. júl. 28. 12:44
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik ha valaki tényleg szőrös és nem csak itt-ott van mondjuk a mellén pár szál szőr. Tizenévesen mindent megadtam volna a dús szőrzetért, most meg nem győzöm nyírni, hogy emberi külsőm legyen. Tavasszal a felsőtestemet mindig legyantáztatom/hátamat rendszeresen/ amit a strandszezon végéig megismételek egy párszor. Fanszőrzetem mindig rövidre nyírt a zacsi pedig borotvált.
2015. júl. 28. 13:20
 7/12 anonim ***** válasza:
86%

Én jobban szeretem ha van kis szűr rajta, mert az férfias :) Mármint fan szőrzet. Persze az is módjával. Melkas, hónalj szőr nekem nem...:D És ami a hason nő és megy lefele ilyen csíkba az nagyon vonzó szerintem :DDD Az rendesen beindít ha meglátom egy jó testű palinál :DDD

16/f

2015. júl. 28. 13:47
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
nekem mindenem szőrös az arcomat leszámítva
2015. júl. 28. 21:06
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok egy szőrös alkat.

Sajnos az arcomról kétszer is le kell borotválnom a szőrt hetente, hogy emberi külsőm legyen.

Lábam szőrös, hónaljam borotválom, farok körül rövidre nyírom. Mellkas és hát alapból szőrtelen.

Én szeretem ha szőrös a barátom. A borostát is imádom. A jól karbantartott szőrzetre voksolok. Felsőtest lehet enyhén szőrös, nekem baromira bejön.

2015. júl. 28. 21:36
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Én csak a szőrös férfiakat szeretem (fanszőr, has, mellkas, fenék láb).

Ahol viszont én sem szeretem a hónalj, váll, hát.

Én magam rövidre vágva szeretem leginkább.

2015. júl. 28. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!