Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok! Eltudnátok képzelni, hogy lánnyal legyetek, ha ő csak biológiailag az?
Férfiasan nézel ki?
Férfiasan viselkedsz?
Férfias a gondolkodásod?
Vann szép, működőképes péniszed, ami a számba lövel ha szopom, amivel megdugsz?
Nincs.
Tehát a válasz: Nem.
Én sajnos nem, de ez én vagyok.
Az a baj, hogy imádom a péniszt.
Szerintem egy meleg fiú nem tud szexuális vonzalmat érezni egy lány iránt. Legfeljebb pár belső tulajdonság az ami megfoghat néhányat egy lányban, de a külső szerintem nem. Márpedig az is nagyon fontos az együttlétben, hogy mindkét fél kívánja a másikat.
Te egy lány vagy aki a fiúkat szereti. (Legalábbis nekem ez jött le.) Keresned kellene egy olyan fiút aki a férfiasabb lányokat szereti. Nem lehetetlen. Mindenesetre az én érdeklődésemet felkelteted. :) Ha gondolod írj és ismerkedjünk. 26/F
Dehogyis, a melegeknek a farok a lényeg, és ugyanolyan kirekesztők a transzneműekkel, mint a többségi társadalom ővelük. Lazán alázzák-aláznák a biológiai nemük szerint a transzokat, de őket aztán ne bántsa senki. Küzdenek az elfogadásért, miközben ők nem elfogadók :)
Keress lányt vagy másik transzot inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!