Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prága tényleg meleg-barát város?
Minnyire igaz, amit ebben a cikkben írnak?
Valaki, aki esetleg ott él mesélne a prágai életről?
Ez tényleg igaz. Csak írd be gugliba: 'prague gay tourism', máris egy csomó találat. Ismerőseim, akik éltek ott, mesélték, hogy nagyon nyitott, elfogadó város. (Mellesleg eszméletlen jó hangulata van).
*Thomasina*
Bratislava magyar nyelven Pozsony.
Nem tudom, hogy Prága milyen, de ha meleg volnék, az biztos, hogy Budapesten nem mernék kézen fogva sétálni a párommal, vagy ilyesmi. Ezzel kapcsolatban kettős érzelmeim vannak, hiszen én sem tartom követendő példának és nem szeretném, ha teszem azt, a jövőbeli gyermekeim ezt látnák az utcán, másfelől viszont sajnálom azokat a homoszexuálisokat, akik nem tudnak nyíltan ismerkedni, nem tudnak teljes életet élni azért, mert kb. meglincselnék őket az utcán.
A 21. században ennél sokkal komolyabb gondokkal kellene foglalkoznia az emberiségnek, mégis középkori felfogása van a modern, demokrata társadalmunknak... Ismerek egy srácot, aki nem nyíltan ugyan, de meleg, nagyon intelligens és szerintem borzasztóan magányos. Nem lennék a helyében, de szívesen segítenék neki azzal, hogy befogadjuk a baráti társaságunkba mondjuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!