Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, ti körülbelül mekkora...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, ti körülbelül mekkora meleg társasággal rendelkeztek? Hogyan kezdődött az ismeretségetek?

Figyelt kérdés
Sajnos nekem nincs egy meleg ismerősöm sem, itt viszont vannak olyanok, akik elég sokat ismernek. Ti hogyan kerültetek ezekbe a társaságokba?

2015. júl. 23. 22:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
30%
egyet sem ismerek, de valamiért nem is szeretnék meleg társaságokban mozogni 24/f-m
2015. júl. 24. 08:16
 2/11 ftf1983 ***** válasza:
100%
Nekem csak meleg barátaim és néhány heteró lány barátom van. Sokukat szórakozóhelyen, Facen ismertem meg, de sokat ismerős által.
2015. júl. 24. 09:13
 3/11 A kérdező kommentje:
1# válaszolóhoz szeretnék kérdezni. Akkor te hogyan tervezed az ismerkedéseket, hogyha nem mozogsz olyan körben, ahol melegek is vannak?
2015. júl. 24. 10:41
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én egyrészt örülök, hogy megismerhettem rendkívül intelligens és aranyos srácokat. Másrészről pedig a hetero világban szeretek élni. Volt olyan lány és meleg srác, aki azt hitte, hogy majd együtt járunk "shoppingolni", meg majd pasikról beszélgetünk. Nem ilyen vagyok.
2015. júl. 24. 11:28
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon sok van. Olyan iskolába jártam, ahva kb. 1200 diák járt. (És a nagy számok törvénye alapján sok meleg is), illetve már vidéki városokban is vannak LMBTQ közösségek, érdemes ott is megpróbálni! :)
2015. júl. 24. 11:46
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
nekem sincsenek, pedig szívesen ismerkednék 20/F
2015. júl. 24. 11:49
 7/11 anonim ***** válasza:
70%
1-es vagyok, én az a fajta vagyok, akinek nincs szüksége meleg ismerősökre
2015. júl. 24. 13:48
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
1-2 kivétellel csak azok a meleg ismerőseim vannak, akikkel lefeküdtem. Van, akivel tartom a kapcsolatot, van akivel nem és van egy akivel jelenleg is együtt élek boldog párkapcsolatban. Nincs szükségem meleg baráti körre, hetero barátaim vannak.
2015. júl. 25. 08:18
 9/11 anonim ***** válasza:
29%

Én a chat-en és a gyaloglón kezdtem ismerkedni anno. Sok emberrel beszélgettem, ismerkedtem, találkoztam. Mivel 2 meleg pasi ismerkedése olyan mint egy heteró fiú-lány ismerkedés, így nyilván nhezebb tartós barátságokat kialakítani, hiszen fennáll vmelyik vagy mindkét részről a vonzalom veszélye, amikor is már ez motiválja az embert barátság címszó alatt.

De ha kitartóan és türelmesen ismerkedsz, biztos hogy ki fogsz tudni alakítani egy kisebb kört, de arra vigyázz, hogy olyan melegekkel ismerkedj, akik titkolják a másságukat, mert azok normálisan viselkednek, normálisan (nem b*zisan) öltözködnek. Ja, és akinek az első kérdései ezek: hogy nézel ki, mekkora a farkad, aktív / passzív stb stb., az olyanokkal alapból ne foglalkozz, mert egyrészt az értelmi szintjét mutatja az illetőnek, másrészt az csak szexet keres.

2015. júl. 25. 13:55
 10/11 ftf1983 ***** válasza:
56%
9-es, te nagyon nagy hülyeséget mondtál! Nem attól b*zis valaki, hogy titkolja vagy nem a melegségét! Ismerek nem egy nagyon b*zis srácot, aki családja, barátai, kollégái előtt is titkolják vagyis azt hiszik senki nem veszi észre rajtuk.
2015. júl. 26. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!