Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok ezzel így? [többi lent]
Legjellemzőbb strandon mikor látod, hogy épp jön egy fiú félmeztelenül, barna bőr szálkás izmos test, és egyszerűen meglátom és "úristennnnnnnnnnnn". :D
Próbálom kontrollálni magam, és mondogatom magamba, hogy nem! Nem nézel oda!! Közben a gondolatok mászkálnak a fejembe, hogy adnám azt a srácot.:DD De nem megy valahogy hogy legalább a szemem sarkából ne nézzem:D
Pont valamelyik nap sétálok haza, és jön szembe velem egy fiatal biciklis srác, persze félmeztelenül:D Nagyon nehezen bírtam ki, hogy ne nézzem folyamatosan, de hál istennek gyorsan eltekert, és napszemüvegbe voltam:D
Nektek is szokott ilyen lenni?:D Ha van sztoritok elmesélhetitek ha gondoljátok, csak kort is írjatok:DDD
Szerintem nem kell ilyen helyzetben türtöztetni magát az embernek... a strandon ott van a pakliban, ha jó a tested, megnéznek. És semmi sem garantálja, hogy csak lányok... én is szoktam bámulni, és nem zavartatom magam, van hogy néha kiugrik a szemem egy 10/1000-es pasitól :D
Amugy meg egy hetero is megnézne egy jól kidolgozott felsőtestet márcsak irigységből is :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!