Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Leszbikus lányok/nők! Hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lányok/nők! Hogy álltok ezzel?

Figyelt kérdés

Hogy álltok a férfiakkal szexuális téren? Ezt soha nem tudtam elképzelni... Undorodtok egy meztelen férfi test látványától, vagy csak egyszerűen hidegen hagy titeket? Vagy ez egyén függő?

Ha elméletben (!) lenne egy jóképű barát-barátotok, aki előtt nincsenek titkaitok, és neki sincs előtettek... Minden 100%-ig köztetek maradna és egyszer együtt lenétek egy egész napig, ekkor Ő arra kérne titeket, hogy szopjátok le. Megtennétek?

Ha igen, miért? Ha nem, miért nem? Légyszí próbáljátok megindokolni...

Bocsánat, hogy ilyen "értelmes" kérdéseket teszek fel, de tényleg érdekel! Kérem senki ne vegye sértésnek... Köszönöm :)

2014. aug. 28. 08:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Megtenném. Kíváncsi vagyok.
2014. aug. 28. 08:45
 2/5 anonim válasza:
100%
20 vagyok és leszbikus :) van egy jóképű,izmos,helyes fiúbarátom.Lelkitársam szinte,annyira jó barátok vagyunk.Mégis ha ilyet kérne...ellenezném!Ha vonzana, pasikkal kezdenék :))
2014. aug. 30. 17:18
 3/5 Ab H. válasza:
70%
És azt se engednétek, hogy kinyaljon?
2014. aug. 31. 19:22
 4/5 anonim ***** válasza:
91%

azért vagyok leszbikus mert egyaltalán nem vonzódom a férfiakhoz! ha igazán jó barátom lenne a srác,akkor ismerne és tudná hogy ilyet nem kérhet tőlem. és ha kérne az biztos h azzal a lendülettel otthagynám és nem biztos h többet rá tudnék nézni.

18/L

2014. aug. 31. 19:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát egy pénisz számomra nagyon taszító :D

Soha nem szopnék le egy férfit sem O.o

Az hogy miért nem benne van az első mondatban :D Egyébként ha lenne egy ilyen barátom aki előtt nincs titkom stb. sose kérne ilyet, mert elvileg jóban vagyunk és ismer engem....szóval meg se fordulna a fejében ilyen baromság :D

Ab H.

Nem azt se engedném hogy kinyaljon....mindenféle szexuális tevékenység taszítana egy férfival

20/L

2014. szept. 1. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!