Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önző vagyok? Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
A barátom szeretné már elmondani családnak, barátoknak, hogy együtt vagyunk, hivatalosan másfél éve, de én nem szeretném.
Emiatt önző szemét vagyok ?
19f
2015. júl. 15. 20:57
1/18 anonim válasza:
neem, de szégyelled bevallani hogy a rudat szereted? jól gondolom?
2/18 A kérdező kommentje:
Nem szégyellem, nem a szexuális orientációm határozza meg, hogy milyen ember vagyok. Viszont senkinek nincsen köze hozzá, hogy kit engedek be az ágyamba (rövidebb vagy akár jelen esetben hosszabb időre)
2015. júl. 15. 21:08
3/18 anonim válasza:
csakhogy itt nem szexről van szó, hanem arrol hogy ki a párod
4/18 anonim válasza:
Most a barátod vagy csak dugtok? Mert utóbbi esetben megértem, de az elsőben nem csak dugtok, hanem a társad. Legalább magadnak ne hazudj.
5/18 anonim válasza:
Szerintem másfél év után már nem csak az ágyadba engeded be, hanem az életed része. Ettől a pillanattól fogva pedig a családban mindenkinek joga van tudni, hogy ki tesz boldoggá.
6/18 A kérdező kommentje:
Persze, nyilván itt már nem csak testiségről van szó, viszont amikor valaki megtudja 2srácról hogy ők akkor most melegek es együtt vannak akkor egyből mi az első kérdésük?!
És nekem ez nem kell
2015. júl. 15. 21:26
8/18 anonim válasza:
Szerintem nem vagy önző. Azért felvállalni magad elég nagy bátorság, és tegyük hozzá, hogy a mai világban nem is éri meg.
9/18 anonim válasza:
szerintem úgy helyes ahogy te csinálod
aki így félresikerült az legalább próbálja meg titkolni
sokkal jobb ember lehetsz mint akik tangában vonaglanak a kamionok platóján
10/18 anonim válasza:
Ha tényleg ez a kifogasod, akkor én személy szerint gyerekesnek mondanalak.
Ha az is benne van, hogy még nem vagy kész arra, hogy tudják az emberek akkor nem.
Próbáld meg neki jobban megmagyarazni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!