Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Önző vagyok? Mi a véleményetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önző vagyok? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

A barátom szeretné már elmondani családnak, barátoknak, hogy együtt vagyunk, hivatalosan másfél éve, de én nem szeretném.

Emiatt önző szemét vagyok ?

19f

2015. júl. 15. 20:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Én valahol meg is értem a hozzáállásod és nem is. Tudom, hogy a mai világban milyen nagy ellenszenvben részesülnek a homoszexuálisok és könnyen a nyilvános megbélyegzés tárgyává tehetnek. De!

Másfél év már nem egy "laza" kapcsolat. Ő már az életed részévé vált, és a barátod szeretné meglépni azt a bizonyos lépcsőfokot. Most már másfél évig húztad, eddig nem került sor rá. Kérdem én, meddig szeretnéd még halogatni? Előbb-utóbb túl kell esni rajta, nem élhetitek le az életeteket elzárva.

Nem önző vagy szerintem, csak félsz. De én azt tanácsolom, hogy tedd meg, ha másért nem, akkor a barátodért :)

2015. júl. 16. 01:25
 12/18 ftf1983 ***** válasza:
100%
Teljesen érthető, amit a barátod szeretne. Nem szeretne tovább hazugságban, színjátékot játszva élni.
2015. júl. 16. 08:18
 13/18 anonim ***** válasza:
77%

én úgy gondolom, hogy ő helyetted nem dönthet. Ha te nem akarod mások tudtára adni a saját szexualitásod akkor ő semmilyen jogon ezt nem bírálhatja felül, nincs olyan aki e felett pálcát törhetne. Szerintem ha egy meleg pár vállalja fel a kapcsolatát egyátalán nem gond, mivel nem elfogadott és félnek a köpködéstől. Ez nem hasonlítható egy hetero kapcsolathoz.:)

Emiatt egyátalán nem vagy önző szemét. Az az önző szemét aki nem érti meg, hogy nem akarod felvállalni más emberek előtt feleslegesen. Egy legjobb barátnak, vagy anyukájának ha tényleg nagyon jóba vannak, dehogy mindenkinek az azért túlzás.

2015. júl. 16. 09:24
 14/18 anonim ***** válasza:
77%
elírtam: ha egy meleg pár nem vállalja fel...*
2015. júl. 16. 09:25
 15/18 anonim ***** válasza:
81%
Elég nehéz kérdés végül is. Mondhatni, hogy ha szereted, akkor megteszed érte, vagy akár azt is, hogy ha ő szeret, akkor képes miattad titkolózni, szóval elég bonyolult a dolog. Én személy szerint ugyanúgy titkolnám mint ahogyan te is szeretnéd. Nem hiszem, hogy attól jobb lenne, ha anya, apa, tesó megtudja. Innen erednek majd a problémák, hogy húgi, bátyó, öcsi, nővérke (tán még szülő is) elkezd pletyizni és akkor majd tudni fogja mindenki. Jön az ujjal mutogatás és egyebek. Fáj ezt hallani és nem is megijeszteni akarlak, de ez bizony a mai világban így van, ezek a tények.
2015. júl. 16. 09:26
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem vagy önző, csupán félsz a környezetedben élők reakciójától, ami teljesen jogos. Én is ebben a cipőben jártam sokáig. Azt tanácsolnám, hogy fokozatosan avasd be az életedbe a barátaid, és a családod. Kezdetben elég ha csak pl: tesód tudja, vagy a legjobb barátod. Köss a pároddal kompromisszumot. ;) Én is így csináltam, mert egyrészt utálok egy kitalált világban élni, elhitetni mindenkivel azt, hogy van barátnő, meg ilyenek, másrészről pedig zavart a tudat, hogy nem vagyok őszinte.
2015. júl. 16. 18:42
 17/18 A kérdező kommentje:

Legjobb haverom a barátom, általános szülőtől kezdve. Egyszer itt volt nálunk, aztán anya levette hogy ez több mint barátság, veszekedtunk, megmondtam neki hogy talán meleg vagyok azt mondta nem. Lett egy barátnőm emiatt, aztán közben folytattam a baratommal majd mikor mar o nagyon szenvedett szakítottam a lánnyal es összejöttünk

Azóta sem jott fel itthon ez a téma és nem is szeretnem

2015. júl. 16. 20:10
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha te nem akarod akkor nem kell. Emiatt ne add fel az álláspontodat. Ez szerintem nem a világ vége, ha nem tudják. Én teljesen megértem. És aki zavarna hogy ez hazugság és nyomja a lelkét, azt azért tudja hogy hazugság és hazugság között különbség van. Ez kegyes hazugságnak számít, senkinek nem ártasz vele, a saját életedet véded a lehetséges külső csalódásoktól.
2015. júl. 17. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!