Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önző vagyok? Mi a véleményetek?
A barátom szeretné már elmondani családnak, barátoknak, hogy együtt vagyunk, hivatalosan másfél éve, de én nem szeretném.
Emiatt önző szemét vagyok ?
19f
Én valahol meg is értem a hozzáállásod és nem is. Tudom, hogy a mai világban milyen nagy ellenszenvben részesülnek a homoszexuálisok és könnyen a nyilvános megbélyegzés tárgyává tehetnek. De!
Másfél év már nem egy "laza" kapcsolat. Ő már az életed részévé vált, és a barátod szeretné meglépni azt a bizonyos lépcsőfokot. Most már másfél évig húztad, eddig nem került sor rá. Kérdem én, meddig szeretnéd még halogatni? Előbb-utóbb túl kell esni rajta, nem élhetitek le az életeteket elzárva.
Nem önző vagy szerintem, csak félsz. De én azt tanácsolom, hogy tedd meg, ha másért nem, akkor a barátodért :)
én úgy gondolom, hogy ő helyetted nem dönthet. Ha te nem akarod mások tudtára adni a saját szexualitásod akkor ő semmilyen jogon ezt nem bírálhatja felül, nincs olyan aki e felett pálcát törhetne. Szerintem ha egy meleg pár vállalja fel a kapcsolatát egyátalán nem gond, mivel nem elfogadott és félnek a köpködéstől. Ez nem hasonlítható egy hetero kapcsolathoz.:)
Emiatt egyátalán nem vagy önző szemét. Az az önző szemét aki nem érti meg, hogy nem akarod felvállalni más emberek előtt feleslegesen. Egy legjobb barátnak, vagy anyukájának ha tényleg nagyon jóba vannak, dehogy mindenkinek az azért túlzás.
Legjobb haverom a barátom, általános szülőtől kezdve. Egyszer itt volt nálunk, aztán anya levette hogy ez több mint barátság, veszekedtunk, megmondtam neki hogy talán meleg vagyok azt mondta nem. Lett egy barátnőm emiatt, aztán közben folytattam a baratommal majd mikor mar o nagyon szenvedett szakítottam a lánnyal es összejöttünk
Azóta sem jott fel itthon ez a téma és nem is szeretnem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!