Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ezen az oldalon miért olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen az oldalon miért olyan sok meleg srác, hogy ha elkezdünk beszélgetni privátban, akkor egy idő után már nem válaszolnak vagy csak nagyon ritkán? Ti i tapasztaltatok hasonlót? 20f

Figyelt kérdés

2015. júl. 25. 15:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként a kérdésre a válasz, hogy nagyon gyorsan eldől, hogy ki szimpatikus és kivel "éri meg" beszélni.

Itt alapból lassan megy a levelezgetés aztán ha nem túl érdekes akkor általában nem szokták nyúzni. Én nem haragszom emiatt.

Aki szeretne amúgy írhat nyugodtan. Márha nem szexről vagy képcserés támadásokról van szó! :D 18/F

2015. júl. 27. 00:12
 12/21 anonim ***** válasza:

Előfordult már sajnos.

De nekem is lehet írni,aki komolyan gondolja.

20/f

2015. júl. 27. 02:52
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Van, hogy megnéz az ember egy levelet és akar válaszolni, de még idő korlát van. Aztán jön másik üzenet és elfelejti. Vagy belép, elolvassa de mennie kell és elfelejti. Vagy a válaszokból nem egyértelmű mire válaszolt a másik és kutakodni kell, de épp nincs kedve... Sorolhatnám. Amúgy én ezért szoktam mindenkit felvenni pl skypera ha lehet...
2015. júl. 27. 08:45
 14/21 anonim ***** válasza:
én pont ezért nem válaszolok a privát üzenetekre, mert egy idő után úgysem fog visszaírni, ráadásul én sem lógok minden nap 10 órát a gyakorin, hogy a beszélgetés folyamatos lehessen
2015. júl. 28. 01:58
 15/21 anonim ***** válasza:
Szerintem is egy kicsit idegesítő mikor csak úgy félbemarad egy levelezés. Nem hinném, hogy olyan sokból tartana visszaírni a másiknak, hogy bocs, de ez sehogy sem menne. Fél perc lenne az egész. Legalább a másik nem várna napokig a válaszra, hanem keresne tovább valaki mást.
2015. júl. 29. 09:07
 16/21 anonim ***** válasza:
Nekem az szokott lenni a bajom,hogyha megírom a "bocs de nem vagy szimpatikus" üzit akkor is folyamatosan jönnek a zaklató üzenetek,de merthogy ez és ez,nekem tök szimpi vagy,azt mondtad tetszik a farkam...stb sorolhatnám a végtelenségig. De hiába van meg a külső,ha a belső meg eltörpül mellette. Nem egyszer jártam úgy,hogy a pasi tök az ideálom volt,de el kellett küldenem mert képtelen volt rendes kommunikációra...
2015. okt. 6. 16:29
 17/21 anonim ***** válasza:

hasonló tapasztalataim vannak sokan ha azonnal nem küldök képet a f... rol vagy nem akarok talizni már hanyagolnak

Nehéz olyat találni skivel őszintén lehet beszélgetni 20/f

2016. máj. 20. 08:29
 18/21 anonim ***** válasza:
Hát igazából én is voltam úgy hogy nem írtam vissza :/ bár fura hogy a mai napig tudom kivel mit beszéltem :D csak mindig az volt a baj hogy oda fajult a dolog hogy tali -_- amikor én abszolút nem szerettem volna és nem is akarok, úgy szívesebben írok ha nem zaklatnak semmi találkozással :D majd megyek ha menni akarok :D épp ezért inkább olyanokat kerestem akik ugyan úgy passzívok mint én :D azok nem fognak azzal nyaggatni hogy "naaa gyere máár, egy jó kis iszogatás, aztán átmegyünk hozzám, leülünk az ágyra, beszélgetünk picit, közbe jókat ölelkezünk, aztán ... ez jön meg az jön.." :P ez mind szép és jó :D de nem köszönöm szépen :D aranyos vagy de neeem :D na de vissza térve hogy az egyik passziv az kb már tök jó beszélgető társam ^^, :D már 1 éve :S :D fene tudja, aztán beszélgettem mással is :D az is jó fej :D az nem tudom hogy passzív vagy aktív :D de nem számít, van kiszemeltje :D akivel szeretne össze jönni :D na és pont ettől jó vele dumálni :D mer tök átlagos dolgokról lehet vele is dumálni :D persze vannak "megdugnálak" "cophatnál" stb stb üzenetek :D szoktam is rá válaszolni hogy "te tündér bogárkám :D nagyon kedves tőled, de nem köszi ^^, szia" és ennyi :D sajna az ismerkedős üzenetekre is ugyanezt írom :/ úgyhogy bocsi, csak akkor szoktam beszélgetni ha tényleg semmi de semmi köze nincs a "merre laksz, talizhatnánk" témához, ráadásul az is baj hogy nem egy mondatos válaszokat adok, rengeteg helyesírási hibával amiből egyből látszik hogy csak is normális ember írhatta az üzenetet me sokat ír, tud írni és igen igen ez ilyen, én már csak így tudok írni -_- így sajna mindenképp az lesz egy beszélgetés vége hogy benne lesz a "találkozó" szó, na és akkor jön az hogy nincs több üzenetem az üzenetre vagy a kínos "bocsi de nem szeretnék talizni me... stb stb" :S phuu na ez minden :D válaszoló
2016. máj. 20. 09:53
 19/21 anonim ***** válasza:

bocsi előző vagyok :S

nem válaszolót akartam írni a végére hanem kérdezőt xd

2016. máj. 20. 09:57
 20/21 anonim ***** válasza:
Írjatok nyugodtan, 28 éves budapesti srác vagyok.
2020. nov. 12. 06:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!