Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ki mennyire birja a meztelenke...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mennyire birja a meztelenkedest? Volt mar hogy mas ferfiakelott merevesetek volt?

Figyelt kérdés
2015. júl. 21. 11:16
 1/9 A kérdező kommentje:
Merevedesetek*
2015. júl. 21. 11:18
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze h volt
2015. júl. 21. 11:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem tagadom, oda vagyok érte! Amikor csak tehetem mindig pucér vagyok, ami azt jelenti, hogy itthon mindig. Nudi strandra is előszeretettel járok. Hogy volt e mások előtt merevedésem? -hát persze, ez elkerülhetetlen
2015. júl. 21. 11:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szeretek és szoktam is meztelenkedni. Igen volt merevedésem mások előtt,szerintem ez elkerülhetetlen.
2015. júl. 21. 12:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon szeretek meztelenkedni, régen féltem attól hogy feláll más férfiak előtt, de most már nem zavar.
2015. júl. 21. 12:46
 6/9 anonim ***** válasza:
én még egy férfi wcbe sem tudok bemenni, mert egyből akaratlanul feláll, még úgy is hogy ha csak valaki nem is mellettem pisil hanem mögöttem, és hugyozni sem tudok miatta. Öltözködni is alig merek más pasik mellett. Számomra eléggé kellemetlen.
2015. júl. 21. 16:26
 7/9 anonim ***** válasza:
6-os, szerintem az a baj, hogy nagyon ráparázol a dologra és azért áll fel. Olyan mint első szexelőt, csak akkor pont, hogy lelankad:D Fura ám, az emberi agy/test. :D
2015. júl. 21. 17:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is szeretek meztelenkedni. Az, hogy feláll, hát feláll. Másnak is van fütyije, azt is látta állva. Miért lenne külömb az övé, mint az enyém.
2015. júl. 22. 11:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Én nagyon bírom a meztelenkedést. Ha itthon vagyok, akkor mindig meztelenül vagyok, másképpen ki sem bírnám, hiszen már nagyon hozzászoktam ehhez. Igen,előfordult, hogy más férfiak ellőt felállt, de ez engem egyáltalán nem zavart.
2015. júl. 23. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!