Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Ti hogyan élitek meg a közös zuhanyzásokat (pl. koleszokban stb. ) Felizgat ha másokat láttok zuhanyzás közben? Esetleg volt már merevedésetek e kapcsán?
Merevedésem még néha nekem is volt, pedig én nem vagyok meleg. Pusztán a meztelenség elég volt hozzá. De volt egy meleg szobatársam, aki erről a dologról annyit mondott, hogy nem nagyon nézelődött, mert nem volt olyan pasi, aki érdekelte volna őt.
21/F
Szeretem a közös zuhanyzásokat, pl. edzőteremben, strandon. :D
Sokszor szokott állni a farkam sajnos.
Kolis voltam 7 évig, megnéztem a többieket, de nem volt előttük merevedésem. Közös zuhany volt a koliban és egy szinten volt 8 fülke, 4-4 egymással szemben, mindig beszélgettem az ott lévőkkel ezért felém kellett hogy forduljanak, volt mit nézegetni :D
Azt tapasztaltam hogy nem kell ahhoz hominak lenni hogy merevedése legyen a zuhanyzóban, van akit ahogy előttem is írták a meztelenség felizgat. Volt akinek elég volt a melegvíz, vagy ha a barátnőjéről beszélt stb.
imádok nézelődni, szép nagy farkakat lehet látni
de akkor nem izgulok fel, utána viszont eléggé ha rá gondolok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!