Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan talalok kereszteny,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Masat4 kérdése:

Hogyan talalok kereszteny, hivo, Istennel elo, sajat nemehez vonzodo diszkret tarsakat?

Figyelt kérdés

#Isten #kereszteny melegek #diszkret tars
2015. júl. 13. 13:57
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
32%
Irj egy privit ha gondolod. Hivo vagyok, es meleg :)
2015. júl. 15. 15:33
 12/34 anonim ***** válasza:
77%
#8 :-) ez igaz !
2015. júl. 16. 07:27
 13/34 anonim ***** válasza:
29%

Én nem tartom magamat kerszténynek, de Istenben hiszek.

# 10

Ez lehet így van, de én a mások oldalt cáfolnám. Ugye a Bibliának görögül íródott az része, amikor Jézus és Péter beszélget. Jézus háromszor megkérdezi Pétert, hogy szereti-e. Magyarban mindig, a szeretni igével fordították, holott ez a három szó mindig mást jelent. És az egyik arra utal, emberileg kedveli-e, az egyik, meg hogy szexuálisan vonzódik-e hozzá. Ezt a görög hittan tanárunk mondta, aki pap is egyben és többször is hallottam már. Ettől függetlenül nem biztos, hogy így van.

2015. júl. 16. 09:31
 14/34 MrPifta ***** válasza:
100%

én Istenben mindig is hittem, az egyházak működését nem nézem jó szemmel.

Szombaton a Pride-on kint volt a Keresztények a Melegekért, Kincses Marcell vezetésével, őket érdemes keresni.

2015. júl. 16. 17:33
 15/34 Franz Müller válasza:
54%
Én úgy tudom, hogy a keresztény egyház a szexuális kapcsolatot csak gy e r m e k n e m z é s céljából tartja helyesnek. Az azonos neműek szexuális kapcsolata nem eredményez utódot, tehát nem helyes, - ezért ítéli el az egyház.
2015. júl. 16. 20:20
 16/34 jocofriend válasza:
54%

Nem! A keresztény egyház a szexuális kapcsolatot csak férj és feleség között tartja helyesnek. Amelyik egyház máshogy tanítja, az nem keresztény, mindegy mit mond magáról.

A kérdés meg trollkodás.

2015. júl. 16. 23:30
 17/34 anonim ***** válasza:
54%
A te problémád egy kicsit olyan fából vaskarika. Tudod hol találsz ilyeneket (valamelyik felekezetnél)
2015. júl. 17. 15:37
 18/34 anonim ***** válasza:
88%

Nem tudom a választ, nem könnyű, de ne add fel!

És ne hagyd, hogy elbizonytalanítsanak azok a bigott hozzászólók, akikhez még nem jutott el Ferenc pápa üzenete és Mózes könyvére hivatkoznak.

Basszus! Akkor a világ teremtését is szó szerint vesszük?

Isten úgy szereti a melegeket, ahogy vannak, és Isten nevében eljáró embereknek ezt nincs joguk kétségbe vonni.

Úgy is lehet valaki keresztény hívő, hogy nem követi a "hivatalos" egyházak útmutatásait.

Lényeg, hogy aki melegnek születik, az éljen melegként, ne vonuljon magányos depresszióba és ne kényszerítse bele magát heteroszexuális kapcsolatba, mert azt csak hazugsággal és önámítással teheti meg, ezért személyiségrombolóak. Ez Istennek sem tetszene.

2015. júl. 19. 05:49
 19/34 anonim ***** válasza:
Ja, mielőtt valaki kérdezné: F/hetero/34
2015. júl. 19. 05:51
 20/34 id. Géber Péter ***** válasza:
70%
Aki meleg eleve nem lehet istenhívő! A normális élettel ellentétes!
2015. júl. 19. 09:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!