Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan talalok kereszteny, hivo, Istennel elo, sajat nemehez vonzodo diszkret tarsakat?
Én nem tartom magamat kerszténynek, de Istenben hiszek.
# 10
Ez lehet így van, de én a mások oldalt cáfolnám. Ugye a Bibliának görögül íródott az része, amikor Jézus és Péter beszélget. Jézus háromszor megkérdezi Pétert, hogy szereti-e. Magyarban mindig, a szeretni igével fordították, holott ez a három szó mindig mást jelent. És az egyik arra utal, emberileg kedveli-e, az egyik, meg hogy szexuálisan vonzódik-e hozzá. Ezt a görög hittan tanárunk mondta, aki pap is egyben és többször is hallottam már. Ettől függetlenül nem biztos, hogy így van.
én Istenben mindig is hittem, az egyházak működését nem nézem jó szemmel.
Szombaton a Pride-on kint volt a Keresztények a Melegekért, Kincses Marcell vezetésével, őket érdemes keresni.
Nem! A keresztény egyház a szexuális kapcsolatot csak férj és feleség között tartja helyesnek. Amelyik egyház máshogy tanítja, az nem keresztény, mindegy mit mond magáról.
A kérdés meg trollkodás.
Nem tudom a választ, nem könnyű, de ne add fel!
És ne hagyd, hogy elbizonytalanítsanak azok a bigott hozzászólók, akikhez még nem jutott el Ferenc pápa üzenete és Mózes könyvére hivatkoznak.
Basszus! Akkor a világ teremtését is szó szerint vesszük?
Isten úgy szereti a melegeket, ahogy vannak, és Isten nevében eljáró embereknek ezt nincs joguk kétségbe vonni.
Úgy is lehet valaki keresztény hívő, hogy nem követi a "hivatalos" egyházak útmutatásait.
Lényeg, hogy aki melegnek születik, az éljen melegként, ne vonuljon magányos depresszióba és ne kényszerítse bele magát heteroszexuális kapcsolatba, mert azt csak hazugsággal és önámítással teheti meg, ezért személyiségrombolóak. Ez Istennek sem tetszene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!