Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg srácok! Ti szeretnétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok! Ti szeretnétek esküvőt tartani, ha életetek párjával össze szeretnétek kötni az életeteket?

Figyelt kérdés

Hazánkban az azonos nemű párok házassága - még - nem lehetséges, ehelyett bejegyzett élettársi kapcsolatot létesíthetnek. Viszont úgy gondolom, hogy ezt a bejegyzett élettársi kapcsolat-kötést is lehet olyan ünnepélyessé tenni, mint egy heteroszexuális pár eskütétele és lakodalma.

Én szeretném egyszer ilyen módon összekötni párommal az életemet. Ti mit gondoltok erről, hogy vagytok ezzel?

28/F (meleg)

2015. júl. 12. 22:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
2%

"USA sokkal elfogadóbb és én házasodni akarok szoval amint tudok kimegyek. 20\mF"

Bár minden meleg így gondolkodna, akkor nem lennének problémák. :)

2015. júl. 13. 22:49
 12/14 MrPifta ***** válasza:
100%

Igen, határozottan fogunk egy ilyen lagzit tartani, mint a "hagyományos" párok esetén, legfeljebb a papírra nem az lesz írva hogy házastársak hanem bejegyzett élettársak.

(A menyasszonytáncon még gondolkodni kell :) )

2015. júl. 16. 17:37
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Mi is szeretnénk megkötni :) Leszbik vagyunk, 3 éve együtt vagyunk, fél éve együtt is élünk.

Bennem is sok kérdés merült fel, sajnos sose vettem még részt ilyesmin :/

Honnan tudom, hogy nem homofób az anyakönyvezető? Mennyire akarom esküvőssé tenni? Tényleg legyen olyan mint egy esküvő, hívjam meg a barátokat, családot stb...? Egyáltalán hogy zajlik a ceremónia? Annyit tudok, hogy kell egy anyakönyvvezető, két tanu, meg mi :D

Mondjuk én a menyasszonyi ruhától (szívszakadva) biztos eltekintek, mert azt erőltetettnek érezném....azt házasságra tartogatom, hátha megélem :)

2015. aug. 10. 10:45
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Rémlik, mintha egy másik kérdésedre már írtam volna választ (gyerekvállalás). Végül is mindegy :)

Ömm... nem tudom.

Érdekes téma. Ahhoz az kellene, hogy az embernek olyan rokonai, barátai, ismerősei legyenek, akik 100%-ig elfogadják ezt a dolgot és természetesnek veszik, különben elég nehéz.

Igen rosszul esne, ha a sokadik távoli nagynéni akár csak egy rosszindulatú suttogást elejtene a társaságban, vagy megéreznéd, hogy forgatják a szemeiket, márpedig az ilyenekre általában számítani lehet.

Szóval ez családfüggő, meg attól, hogy ki mekkora bulit akar szervezni magának.

Én sokáig nem is gondolkodtam a házasságon, mert úgy éreztem nincs szükségem arra, hogy egy harmadik személy előtt tanúsítsam azt, hogy mennyire szeretek egy férfit: a belső érzéseink számítanak.

Viszont tény és való, hogy ugyanúgy megilletnék a jogok a homoszexuálisokat is, hogy ugyanolyan körülmények között összekössék az életüket azzal, akit szeretnek, és úgy ünnepeljék meg, ahogy mások.

De teljesen jogosak az igényeid, és őszintén kívánom, hogy sikerüljön valóra váltanod ezt az álmodat a pároddal. :)

2015. aug. 13. 02:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!