Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok, nem gáz hogy 22 évesen még nem voltam fiúval?
Figyelt kérdés
eddig még nem igazán vonzottak a fiúk csak mostanában kezdtek el érdekelni, nem gáz hogy ennyi évesen is tapasztalatlan vagyok?
az aktív szerep érdekel
2015. júl. 11. 14:05
1/10 anonim válasza:
nem gáz.sőt a nagyon kanos fűvel fávalt nem is szeretem. P
2/10 anonim válasza:
Nos én 24 vok és ugyanebben a helyzetben:) Nem gáz!
3/10 anonim válasza:
Barátom. Én 31 vagyok, de soha nem voltam még fiúval. :D
Akkor szerinted gáz?
4/10 anonim válasza:
Én is mostanában jöttem rá és én is huszonéves vok.
5/10 anonim válasza:
Én régóta tudtam, 23 évesen elfogadtam, és rá pár hónappal már volt barátom.
Most 25/F
6/10 anonim válasza:
Élvezetes lesz az első alkalom. Ez biztos! ;)
7/10 anonim válasza:
Én nővel még sose voltam és nem is leszek , mert meleg vagyok. Férfival először 26 évesen voltam és nem éreztem úgy,hogy lemaradtam volna valamiről.
8/10 anonim válasza:
ááááááá egy b uzi tanyán vagyok neeee
10/10 anonim válasza:
Én 42 évesen sem sokkal voltam, esélytelen, itt simán úgy meghalsz, főleg vidéken, nem is todják meg, hogy meleg vagy. Max. sejtik, de az hogy senkivel nem jössz össze arra nagy az esély... Pedig nem az Isten háta mögött, csak Fejér megye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!