Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg és bi srácok! Hány évesen volt az első szex és hol?
Tiniként olyan kis gyenge srác voltam. Vendéglátós suliba kerültem, ahol az előkészítőn még nem tudtam, hogy sok a barna...
2 hetet jártam oda. Az első héten 7.óra tesi volt. Mi voltunka az utolsó osztály. Az öltözőben 3 barna fiú kényszerített h szopjam le őket. Sírtam és kértem h hagyjanak. Kiabálni akartam, de azt mondták bajom lesz. Így szopnom kellett. Az egyik elég erőszakos volt. Neki mondjuk elég picike volt a farka. A következő héten pénteken már másik suliban kezdtem. Senkinek soha nem mondtam el miért akarok sulit cserélni. A legfurább h néha a mai napig felizgat ha erre gondolok, mellette meg felkavar. Ennek ellenére így majdnem 10 évvel az eset után biszex vagyok. Talán emiatt az eset miatt. Viszont aktív vagyok és nem szoktam szopni.
Egy érdekes és jó kérdés ez.
Én is kisebb gyerek voltam nevelő otthonban nevelkedtem.
a nagyobb fiú kényszerített arra hogy számba tehesse furcsa dolog volt mert nem gondoltam akkor még sehogy a szexre.
de meleg lettem mert lányokkal nem ismerkedtem sosem mai napig sem 40 éves létemre.
Én 15 évesen jöttem rá, hogy vonzódom a férfiakhoz is.
16 évesen, a neten ismertem meg az első férfi partnerem (mármint az első akivel történt is vmi, sajnos előtte több kamus is volt...).
Ő idősebb és tapasztaltabb volt.
Eleinte csak orál és kézimunka volt. Később jött a többi is. 8 hónapig tartott, azóta nem volt férfival kapcsolatom, most tartós kapcsolatban vagyok egy nővel. Remélem így is marad :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!