Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha kifejzetten kis farkú fiút akarok, hol keressem?
Figyelt kérdés
Szeretném kipróbálni fiúval, de csak vékony vagy kis méretű sráccal. Azonban nem tudom ezt hol és hogyan lehetne szépen tálalni. Ötlet?2015. júl. 11. 10:08
2/26 RRR válasza:
itt!
amennyien kérdezik,jelentkezőkben nem leszhiány
3/26 anonim válasza:
A fiúknak ilyen különleges a farkuk! Ha kell 20cm-es ha kell akkor alig 12. Az a lényeg, hogy a lábad szét tedd. a többi majd kiderül.
4/26 anonim válasza:
Hogy ilyet nő sosem kérdez, mindig csak meleg... :(
5/26 A kérdező kommentje:
14cm alatt
2015. júl. 11. 10:27
6/26 anonim válasza:
itt az oldalon soknak csak 12-13 centi meg még csak 14-15 évesek válogathatsz közülük
itt az átlagméret is csak 14 centi mig más férfiasabb oldalon 18 centi az átlag ami igaz is
7/26 A kérdező kommentje:
Nekem nem gond ha tini.
2015. júl. 11. 10:38
9/26 anonim válasza:
Szerintem mindegy mekkora a srác farka,ha csak nagyméretű srácot találnál,akkoris addig tolja be míg szeretnéd... :D a dolog egyszerű.
10/26 anonim válasza:
Nagyon nagy és nagyon drága autók sofőrjeit javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!