Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg akarok lenni mert elegem van a lányokból? 19f
"ìgy állnak bosszút a lányokon hogy melegek lesznek"
Ezen baromi jót röhögtem, mondj még ilyeneket! XD
Baromi jó busszú az, hogy megfarkaltatod magad XD Ezzel tényleg bosszút állsz XDD
heteróból sosem lesz meleg, melegből sosem lesz hetero. szerintem fölöslegesen aggódsz, hidd el a melegeknél is rengeteg ember van akiből biztos eleged lenne..találsz magadnak valakit:)
f/m
ezen majd beszartam a röhögéstől! Bosszút? pont le fogják szarni, hogy te meleg leszel-e vagy sem! Nekünk, megmaradt hetero pasiknak teszel jót, nagyobb választék marad nekünk!
Szóval felőlem nyugodta legyél meleg!
Iszonyat FAKE kérdés és éppen a meleg sztereotípiákra épít.
Negatív visszautasítások miatt valakiből nem lesz meleg ez fix.
Az ,h te úgy érzed ,h látsz rá esélyt ,h férfival is képes lennél kapcsolatot kiépíteni inkább utal rejtett elnyomott Bi hajlamra.Ostobaság lenne a visszautasításokkal takarózni.
Aha. Szegény csajok vizesre sírják a párnájukat, de még a villamosra is hüppögve szállnak fel. Hát semmi belátás nincs benned? Ennyire nem lehetsz érzéketlen a női szívek fájdalma iránt. Könyörülj rajtuk!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!