Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma voltam urológián, benyúltak "oda" és nagyon fájt? A melegeknek mégis miért jó ez?
Figyelt kérdés
2015. júl. 6. 16:33
1/12 anonim válasza:
Még van ilyen? Nekem ultrahanggal nézték meg a prosztatámat, a heréimet, mindent.
2/12 A kérdező kommentje:
csak rutinvizsgálat volt
2015. júl. 6. 16:36
3/12 anonim válasza:
Nekem is, teljesen más okból voltam ott.
4/12 anonim válasza:
Ha a prosztatád nyomásra fáj akkor az nem elfogadható. Ott valami baj van. Ezt ki kell vizsgálni. Egy férfinek a prosztata vizsgálat lehet kellemetlen mert nem szereti ha fenekébe nyúlkálnak. De általában egy jó hangulat vagy sikamlós női ujj finom nyomása nagyon izgató egy férfinek. Nálad valami nem jó ha tényleg nagyon fájt.
5/12 anonim válasza:
Ez egy buta kérdés. A nők sem élvezik a nőgyógyászt, sőt még fájhat is nekik, mégsem kérdezi meg senki, hogy akkor a szexben mi a jó. Teljesen más szituáció.
6/12 A kérdező kommentje:
bedugta az ujját én meg azt hittem ott halok meg :D
2015. júl. 6. 17:00
7/12 anonim válasza:
Az hogy valaki egy ujját/ nem kettőt vagy hármat/ bedugja az maximum kellemetlen lehet. De ha nagy fájdalmat éreztél akkor ott valami baj van!
9/12 anonim válasza:
Lehet, hogy az urológiára nem élvezkedni járnak az emberek, hanem azért, hogy megvizsgálják és meggyógyítsák őket. Így miért is foglalkozzanak olyan szinten az előkészítéssel, mint egy anális szex előtt? Persze, hogy fájt, nem lazultál el, összeszorítottad a záróizmodat, és az orvosnak is erőt kellett kifejtenie, hogy be tudja dugni az ujját. És még csodálkozol, hogy fáj?
27/N
10/12 anonim válasza:
Jaj, ez a rögtönzött orvostalálkozó. Persze.... a vizsgálaton az urológus szakorvos, aki a 6 éves egyetemet végzett, plusz utána még éveket tanult a szakvizsgáig, meg utána évtizedekig dolgozott a szakmában, ő nem tudja, de egy 1,5 soros kérdés alapján ti diagnosztizáljátok. :D Hogyne fájna neki? A szűz, szűk s_gglyukába benyúlt az orvos, hogy megvizsgálja. Gondolom, nem maga a prosztata érintése fájt, hanem a feszítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!