Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az alázás bejön a fiatal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alázás bejön a fiatal melegeknek?

Figyelt kérdés
Kipróbálnátok milyen alázni egy másikat? Használni kedvetekre, stb?

2015. jún. 9. 10:43
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
98%
én már aláztam és jó volt. felizgatott, hogy valakivel azt csinálok, amit csak akarok. kikötöztem az ágyon, először hanyatt fekve, eljátszadoztam vele, aztán hason fekve is, hogy mozdulni se tudjon.... és aztán... :)
2015. jún. 9. 11:26
 2/19 anonim ***** válasza:
97%
Engem aláztak.Elsőre nem kellemetlen volt,de aztán rájöttem,hogy izgat.
2015. jún. 9. 12:27
 3/19 anonim ***** válasza:
97%

Nekem bejönne,de még nem találtam rá megfelelő partnert.

Nem kérek leveleket,köszönöm :D

22/F

2015. jún. 9. 13:51
 4/19 anonim ***** válasza:
98%
Én úgy szoktam fogalmazni, hogy a light BDSM érdekel. Vonz kiszolgáltatottság, a maszkok, a nagyon enyhe fájdalom, mint pl az fenekelés, nagyon furcsa, de az is beindit ha még gatyáznak. Illetve mivel uni vagyok, így mind 2 irányba.
2015. jún. 9. 14:17
 5/19 A kérdező kommentje:
Én pesti, vékony huszonéves vok. Aki benne lenne írhat:) MIndkét oldal kapcsán:)
2015. jún. 9. 14:34
 6/19 anonim ***** válasza:
83%
Nekem bejön! Csak nincs fiatal akit lehetne használni!
2015. jún. 9. 14:39
 7/19 anonim ***** válasza:
77%
Nekem totál bejön :D
2015. jún. 10. 02:34
 8/19 ftf1983 ***** válasza:
84%
Én úgy veszem észre, hogy nagyon sok fiatal szereti, ha alázzák, használják őket, szerencsére :D
2015. jún. 10. 07:56
 9/19 anonim ***** válasza:
81%

Igen, alapvetően bejön, de csak a szexben.

Passzív vagyok, elég rendesen mazochista vagyok.

De a párom, amikor épp nem szexelünk, elképesztően gyengéd, kedves, figyelmes, udvarias, és mikor teljesen fáradtak vagyunk, akkor én sem arra vágyom, hogy öklözzön szét, hanem arra, hogy érzékien dugjon meg, halljam a lélegzetén, hogy élvezi, érezzem, ahogy a forró levegőt rám fújja, hogy magához szorítson, megcsókoljon.

Az, amikor aláz, az leginkább akkor jön be, mikor nagyon hülye vagyok, és rendbe kell tenni. Ugye van néhány szellemi betegségem, és néha nagyon meghülyülök, és eddig egyedül a mostani párom tudta ezt jól kezelni, de olyan jól, hogy mikor ő ott van, mikor bekattanok, többnyire gyógyszer sem kell.

Utána iszonyú bűntudatom van, és olyankor jön be, mikor megaláz. Természetesen nem azért, hogy bántson, soha nem bántana. Pedig jóval nagyobb ember nálam, megtehetné, mikor cica kiborul kicsit, egyszerűbb lenne, de nem teszi.

2015. jún. 10. 22:03
 10/19 anonim ***** válasza:
79%
nekem bejön:)
2016. dec. 3. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!