Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Travik! Ti milyen rúzst használtok?
Én leszbikusként azt tudom tanácsolni, hogy tanuld meg jól felvinni. (Nekünk ugye még duplán is elkelődik, mert ha a csajomon is van, meg rajtam is, akkor könnyedén összekenjük egymás fejét.)
Asszem a bojourisnak meg a maybellinenek vannak nagyon jói, kell neki egy húsz perc hogy megszáradjon, de utána ott marad.
Ne legyen kiszáradva, ne legyen cserepes. Erre labello, vagy nivea kézkrém a legjobb.
Aztán ha ez megvan, beszívódott, és leszedted a felesleget, nincs rajta maradék zsír. Fontos, hogy mielőtt nekifogsz rúzsozni, legyen bőrradír, hogy lejöjjenek az elhalt bőrrészek, különben nem lesz egyenletes.
Ezek után jön a szájkontúr ceruza. Nem a kilencvenes évek, szóval tessék színben azonosat venni. Ettől lesz szép éles határa a rúzs szélének.
Aztán töltsd ki az egészet szájkontúrral.
Erre az alapra jön rá a rúzs. Nem kell vastagon, épp csak annyira hogy fedjen. Ezek után az ajkaid összedörzsölésével oszlasd el, hogy a két réteg összeragadjon egymással.
Ezek után kell ráharapni egy zsepire, hogy lejöjjön a felesleges rúzs. Ezt mindenki egyénileg döntse el, hányszor ismételi, van aki kettőre, van aki háromra esküszik. Szóval még egy rúzsozás, leitatás.
És az alap szabály, hogy a szád sarkában nagyon kevés vagy egyáltalán nem is kell, mert egyrészt ott kenődik legjobban, másrészt nagyon bénán néz ki.
Ezzel lehet kajálni, inni, csókolódzni vagy egyéb testrészeket a szádba venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!