Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a fogamzásgátló tablettáról?
Használtok? Milyet? Mennyiért? Milyen mellékhatásokat
tapasztaltatok?
Én Velgynt szedek 3 havi adag kerekítve 7000 ft. Nálam annyi mellékhatás volt 1x hogy láttam egy iszonyat szomorú videót. Alapból mindig próbálom és sikerül is visszatartanom a könnyeimet, de most úgy sírtam, hogy alig tudtam abbahagyni. Azóta kerülök minden szomorú dolgot.
2015. márc. 14. 16:36
Én Reziát szedek, 7-8 ezer között szokott lenni 3 hónapra. Ennél nincsen tablettamentes időszak, hanem 4 placebotabletta is van benne (az számít a szünetnek), így folyamatosan szedni kell, nem zavarodik bele az ember kicsit sem. Már lassan két éve használom, és csak pozitív hatásokat tapasztalok. A menstruációm eleve 6-8 napig tarott, az első két nap ágyban feküdtem, nem tudtam felkelni, és semmilyen fájdalomcsillapító sem tudta megszüntetni a görcseimet, emellé hányás-hasmenés is előfordult gyakran. Mióta szedem, az egész 3 nap, semmi fájdalmat nem érzek. Ezen kívül nőtt tőle a mellem (aminek annyira nem örülök egyébként, de a legtöbbeknek ez előny).
2015. márc. 14. 17:02
Lassan 2 éve szedek Yasminelle tablettát. 3 havi adag kb 7500 Ft.
Mellékhatását eddig nem tapasztaltam, nem híztam, és a szexuális vágyam is rendben van.
Azért használok tablettát, mert ebben jobban megbízom, mint az óvszerben.
2015. márc. 14. 17:03
4/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm nektek! :)
diane35: nem volt mellékhatás,elmúltak a csúnya gócaim az arcomról,abbahagytam mert nem ajánlották hosszabb ideig
graciel: elsőre nem volt gond,majd 1 év szünet utáni újraszedéskor ekcémám lett és híztam,abbahagytam elmúlt a panasz,sikerült fogyni
yasminelle: híztam és fájt nagyon a mellem,folyt is belőle valami,abbahagytam elmúlt a panasz
belara: lábzsibbadás és hízás,abbahagytam és nincs panasz,próbálom leadni a kilókat
2015. márc. 14. 23:02
Velgyn szedek még eddig nem találkoztam mellékhatással :) 6-7000 között van, attól függ hol veszem.
2015. márc. 15. 00:51
Lindynette 20: 1 hónapja szedem, mellnövekedést tapasztaltam, mást nem.
2015. márc. 16. 10:08
Altforalle-t szedek már pár hónapja, néha kisebb-nagyobb étvágynövekedést tapasztalok magamon, illetve ha éh gyomorral megyek aludni, akkor előfordul, hogy éjszaka hányingerrel kelek fel, vagy hányok is. Ezek azonban csak a nagyon ritka mellékhatások között szerepelnek, úgyhogy lehet, hogy velem van a baj. :D Ezen kívül semmi mellékhatást nem tapasztaltam. 3 havi adag kb. 6000 Ft.
2015. márc. 16. 18:55
Lindynette 20: 4 éve szedem, libidóm a béka se..e alatt :( nincs kedvem a szexhez, de ez már tényleg zavaró. Hüvelyszárazság is van. Váltani, letenni félek.
N 26
2015. márc. 19. 16:18
utolsó, miért félsz váltani?
lehet egy másik beválna é visszatérne a libidód:)
2015. márc. 20. 08:55
Kapcsolódó kérdések: