Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen mellékhatásokat tapasztaltatok a Lindynette fogamzásgátlótól? Mennyire jellemző főleg a hízás? Esetleg erősebb szőrnövekedés?
Én Daliat szedek. Egyzer mikor venni akartam, nem volt a gógyszertárban raktáron, azt mondta a gyógyszerész, hogy a lindynettben teljesen ugyanaz van...gondoltam jó...legyen.
Tiszta pattanás lett az egész fejem, nem tudtam mitől, csak a 3. hónapban jutott eszembe, hogy ettől...Visszatértem a Dalia-ra és eltűntek a pattanások.
Van a 10-es lindynette , valszeg abban van ugyanaz, mint a Daliaba. a 20-nak sokkal magasabb a hormontartalma, amit nem vett figyelembe a gyógyszerész,gondolom ezért lettem pattanásos. Nekem ennyi a tapasztalatom vele.
Nem konkrétan a gyógyszertől hízol, hanem az ösztrogéntöbblet miatt kívánósabb lehetsz. Ez csak azoknál gond, akik eleve nem figyelnek az étkezéseikre. Aki figyel, esetleg diétázik, nem lesz hízás.
Nekem egyébként kegyetlenül elment a kedvem a szextől, fokozatosan egyre kevésbé, majd egyáltalán nem kívántam. A férjem álmaim pasija, szóval ő biztosan nem ludas ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!