Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves melegek! Ti hogyan kezelitek a beszólogatásokat az utcán?
Figyelt kérdés
Bevallom a párom az erősebb, én kicsit gyávább vagyok, sajnos nem egyszer volt már hogy majdnem oda csapott a beszólogatóknak. Attól csak méginkább idegesebb ha olyankor kislányunk is ott van, mert sajnos akkor sem hagynak minket. Sőt! Már volt olyan, hogy a kislánynak is bekiabáltak az utcán, aki sírva fakadt. 7 éves gyereket miért kell bántani?2015. jún. 30. 20:15
1/7 anonim válasza:
sehogy mivel nem szólnak be. nem olyan vagyok akire ha ránéznek megmondjak hogy meleg.
2/7 anonim válasza:
Nem szoktak beszólni, mert nem rí le rólam, hogy a fiúk érdekelnek.
3/7 anonim válasza:
Homoszexuális párok mióta nevelhetnek gyereket Magyarországon. Kamu a kérdés.
4/7 A kérdező kommentje:
Ránézésre rólunk se lehetne megmondani (legalább is szerintem), nem is csinálunk semmi "hivalkodót" az utcán (csók ölelkezés) de az ha kézen fogva sétálunk a kislányunkal (amit miért ne tehetnénk), váltja ki a legtöbb negatív reakciót.
Elismerem kettesben néha belekarolok a páromba, de ezt azért mert nekem biztonságot ad.
2015. jún. 30. 20:50
5/7 A kérdező kommentje:
A biszexuális páromnak saját biológiai gyermekét neveljük. Ő mint szülő. Én ugyan, jogi értelemben mostoha szülő vagyok, mert a kislányt nem fogadhatom örökbe (sajnos), de szeretem annyira, hogy 4 éve a saját gyerekemnek tartom. Ha érdekel, privátüzenetben elküldöm az erre vonatkozó jogszabályokat, törvényeket.
2015. jún. 30. 20:56
6/7 anonim válasza:
Utcán még nem ért minket olyan szintű beszólás, amire reagálnom kellett volna.
Szórakozóhelyen volt hogy belénk akart kötni egy mitugrász hülyegyerek, de hamar bekussolt, amikor mondtam neki hogy menjünk ki és rendezzük el férfimódra.
7/7 anonim válasza:
Kitartást! Örülök nektek! :) :D most meg annak örülök hogy nektek örülök és mosolygok hogy van ilyen Mo-n :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!