Hogy kezelitek/kéne kezelni hogyha bámulnak beszlgetés közben?
Figyelt kérdés
3 éve járok kondiba .Azt vettem észre hogy ha felmegyek haverjaimmal találkozni akkor folyton nagy bő hip-hopos ruhákat veszek fel csak azért hogy ne nézzék beszélgetés közben a karom mert kb úgy bámulnak miközben beszélgetünk mit amikor egy nagy dekoltázsos csajjal próbálsz meg beszélni.Ha focizunk 10 emberből 7 félpucéran de énrajtam a póló akkor is rajtam marad mert nem tudom hogyan kezeljem ha megbámulnak.Hogy kéne ezt kezeljem?2015. jún. 28. 23:39
1/8 A kérdező kommentje:
18f
2015. jún. 28. 23:41
2/8 anonim válasza:
pont fordítva szokott ez lenni.
ha van egy kis izom már kerül is elő az atléta,hogy még inkább közzé legyen téve az elért eredmény.
szedj össze egy csajt aztán vele előbb utóbb csak levetkőzöd a félénkséged,szégyenlőséged,kisebbségi érzéseidet.
3/8 anonim válasza:
Énba helyedben szakorvoshoz fordulnék, skizofrénia tünetekkel.
4/8 anonim válasza:
Probald bokkent felfogni! En is ezt csinalom, amikor peldaul a mellemet bamulja valaki...
5/8 anonim válasza:
A régi bő hip-hop ruhák elég jók, én is ilyenekben járok, de azért felveszem a fehér atléta, farmer kombót is. Ne szégyelld magad, ne tarts az előítéletektől. Sajnos sok az előítélet, meglátják, hogy izmos vagy és jönnek, hogy "buta gyúrós" meg "porozol ?" típusú szövegekkel. Én azt mondom, hogy szard telibe.
6/8 anonim válasza:
Köszönjük a lepontozónak! Reméljük jobb lett a napja! Ha már viszont lepontozott kifejthetni, hogy mi a nemtetszésének tárgya!
7/8 A kérdező kommentje:
ő neki jobban tetszett az a válasz hogy skizo vagyok hagyad vannak ilyen emberek sajnos
2015. jún. 30. 13:20
8/8 anonim válasza:
Sajnálom, hogy lepontoztak, de ez itt így megy... Amúgy meg valóban a skizofrénia alaptünete, hogy azt hiszed, mindenki veled foglalkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!