Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van még egyáltalán olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még egyáltalán olyan ember aki hozzám hasonlóan nem támogatja a melegházasságot és elítéli a melegeket?

Figyelt kérdés
2015. jún. 26. 23:29
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
3%
#31 Neked jár a gratuláció. Megsérted jó pár embernek a hitét, a Szentírást a te degenerált, 14 éves értelmi szinteden értelmezve. Ha az általános iskolát még nem fejezted be, akkor ezúton kifejezem reményem, hogy még valaha értelmes ember válik belőled (bár tudomásom szerint az anno ilyen intelligenciaszinttel bíró egykori osztálytársaimból kb. semmi nem lett), ha már igen, akkor keress egy pottyantós budit, és ugorj bele fejest. Aki ennyire képes tolerálni, tisztelni mások gondolkodását, az oda való - mindegy, hogy szexuális irányultságról, vallásról, vagy bármi másról van-e szó.
2015. jún. 27. 13:15
 32/37 anonim ***** válasza:
100%

32-es, te ezt ugye csak ilyen paródiaként írtad? :D

Ha igen, akkor nagyon jó lett.

2015. jún. 27. 13:32
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok meleg, de vannak meleg ismerőseim a szélesebb baráti körben. Támogatom hogy házasodjanak ha akarnak, mert semmiféle negatív hatással nincs a többi emberre, vagy a világra. Ellenben az ilyen bibliaforgatók, és a vallások úgy általában annál is inkább, lásd a történelemkönyveket és akár a jelen történéseit a világban. Úgyhogy én inkább őket ítélem el, nem a melegházasságot ! :)
2015. jún. 27. 14:36
 34/37 anonim ***** válasza:
96%
Ez a 'biblia' annyira egy mondvacsinált ürügy hogy le lehessen szólni a melegeket..a megcsalás nem bűn? a lopás?stbstb...életemben nem láttam még tüntetést ezek ellen...ráadásul elé sok cifra dolog van a bibliában ami kb összeegyeztethetetlen a világgal. Varázslás bor víz elég egyértelmű...Nekem nincs bajom azzal ha valaki vallásos vagy abban találja meg a saját lelki békéjét, de annyira elavult és unalmas már ez a biblia szöveg. Gondolom mindenki aki erre hivatkozik minden egyes szavát betartja és annak hűen éli az életét...SE. A hit mindaddig jó amíg az emberek javát, megnyugvását, békéjét és hitét szolgálja. Ha meg ezzel jössz hogy a biblia így tilt meg úgy tilt akkor tüntess az országos házasságtörők társulata ellen és kend a hajadra a bibliát. Sajnos aki elvakult, annak az úristenszentjézust is lehozhatod az égből, akkor sem fogja belátni hogy ha tényleg a melegek is emberek. MINDNEKINEK van a családjában baráti körében meleg max nem tud róla. Ameddig valaki képes normálisan(?) nem támogatni a melegeket-ezalatt értem azt hogy kifejezi hogy nem az ő stílusa és utána nem zargatja őket-azt még elfogadom, de sajnos a legtöbb nem elfogadó ember nem áll meg ott hogy bocsi de nekem nem pálya. Egyébként hetero emberek szülik a melegeket, okold a heterokat ennyi erővel minek szülnek melegeket...Én kifejezetten örülök annak, hogy vannak olyan hívő emberek akiknek tényleg fontos a vallás és emelett képesek túllépni, és mégis támogatni a melegeket. Szerencsére a világunk is fejlődik. Minden kornak megvan a maga hülyesége, régen a feketéket, balkezeseket, nőket sem fogadták el. Ma már nem szoktatják át a diákokat a jobb kézzel való írásra és a nők is egyenjogúak. Tudom kicsit offtopicba tértem át de legalább látszik hogy fejlődik a társadalmunk és a melegeknek is jobb a helyzete mint volt. Ha zavar a melegházasság nem foglalkozz vele, ne járj el melegházasságokra és ne idegesítsd magad. Ha valami nem tetszik ne azzal töltsd az időd hogy azon mérgelődsz miért így miért úgy, ezzel csak saját magadnak ártasz. Komolyan nem értem azokat az embereket akik arra áldozzák az időt a rövidke életükből hogy úton útfélen csak zsörtölődnek és más életét akadályozzák ezzel.
2015. jún. 27. 17:51
 35/37 anonim válasza:
85%
Nem ítélem el őket. Semmi bajom velük, sőt, sajnálom őket amiért nem élhetnek teljes életet. Hiába köthetnek házasságot, vagy fogadhatnak örökbe gyerekeket. Az ő kapcsolataik soha nem lesznek normálisak. A homoszexualitás nem normális és nem kéne reklámozni hogy az. Az utálkozás meg a másik vèglet. De arra megy ki az egész melegházasság játék, hogy viszályt szítsanak, mert ha az emberek gondolkoznak és békében vannak egymással, akkor a politikai elit nem tudja őket úgy kihasználni
2015. jún. 28. 17:18
 36/37 anonim válasza:
100%

Vágod gecccci, pont egy ilyen konzervatív, keresztény beszél arról, hogy valaki "nem látja a valóságot"??!! >.<

("Épp ez a probléma. Senki nem látja a valóságot.")

Aki elhiszi az ilyeneket, mint például hogy:Isten okozta a 10 csapást Egyiptomban!

Igaz, hogy már rég bizonyították, hogy van tudományos oka a jelenségeknek, de ő azért elhiszi! (Y)

Gratulálok kérdező, te egy tényleg Hülye ember vagy!

2015. júl. 2. 23:03
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te saját magadat gyűlölőd. Szánalmas alak lehetsz.
2016. jan. 30. 20:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!