Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van még egyáltalán olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még egyáltalán olyan ember aki hozzám hasonlóan nem támogatja a melegházasságot és elítéli a melegeket?

Figyelt kérdés
2015. jún. 26. 23:29
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
90%

"De miért ráerőltetni mindenkire hogy fogadjuk el a melegeket? Ők nem fogadják el hogy mi nem fogadjuk el őket hol akkor itt a tolerancia?"

Épp most mondtál ellen magadnak.

2015. jún. 26. 23:45
 12/37 anonim ***** válasza:
93%

ha nem akarod elfogadni, akkor csak hagyd őket békén, nem kell csesztetni senkit

én sem piszkállak, hogy milyen pózban szoktál elélvezni mert nem érdekel

akkor ne foglalkozzál a melegekkel ha nem teszik, de utálkozni nem kell

2015. jún. 26. 23:45
 13/37 anonim válasza:
21%
Én is keresztény vagyok, és eléggé természet ellenesnek vélem a dolgot... Számomra úgy jó, ha nő a férfival, férfi a nővel van. De ha így éreznek, akkor nem szólok bele, amíg nem nyilvánosan "szerelmeskednek".
2015. jún. 26. 23:46
 14/37 anonim ***** válasza:
100%
Ez leginkább egy örök vita, szó nincs toleranciáról.
2015. jún. 26. 23:47
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

keresztény ide keresztény oda

a pápa már túllépet ezen (Ő sem közösíti ki a melegeket), akkor ti miért nem tudtok, azaz miért nem követitek Uratokat?

a szexualitással meg miért foglalkozni, mint mondtam én sem foglalkozok azzal hogy te vagy akárki milyen pózokban csinálja - nem érdekel és nincsen hozzá közöm!!!!

(am én is keresztény vagyok)

2015. jún. 26. 23:49
 16/37 anonim ***** válasza:
30%
2015. jún. 26. 23:57
 17/37 anonim ***** válasza:
30%
2015. jún. 26. 23:58
 18/37 anonim ***** válasza:
79%
Mi közöd ahhoz, hogy más mit csinál a hálószobájában? Szállj ki mások életéből. Éld a sajátodat bigott, középszerű, közhelyes módon és puffogj a megkeseredett párodnak, de a világ totálisan tesz rád és örülne ha a mérgedet nem folyatnád a boldog emberekre.
2015. jún. 26. 23:59
 19/37 anonim ***** válasza:
97%
Nekem egyet árulj már el baszus :D ... Homoszexuális témában, te kitől vársz támogatót? XD Embeeeer
2015. jún. 27. 00:00
 20/37 anonim ***** válasza:
30%
Nem ítélsz el te senkit...:) Olyat csak a bíró tud és csakis a törvények szerint. Szóval nem csak illetéktelen, de jelentéktelen is vagy.
2015. jún. 27. 00:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!