Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van még egyáltalán olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még egyáltalán olyan ember aki hozzám hasonlóan nem támogatja a melegházasságot és elítéli a melegeket?

Figyelt kérdés
2015. jún. 26. 23:29
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
88%

Csak Isten ítélkezhet mások felett...

Én hiszek Istenben, kereszténynek tartom magamat, de azok közé tartozom, akik támogatják az LGBT közösséget, igenis mindenkinek joga van úgy élni az életét, ahogy szeretné! Egyenlőség kell, hogy legyen az egész világban, ha valami a társadalom egy részének alapvető jog, akkor az a másiknak se legyen tiltott.

2015. jún. 27. 00:32
 22/37 anonim ***** válasza:
90%

Ilyenkor hol a felebaráti szeretet? Tudod, amiről az a szakállas szerencsétlen beszélt, akit végül megfeszítettek.

Ha igazi keresztény lennél, akkor nem ítélkeznél és nem gyűlölködnél.

2015. jún. 27. 01:35
 23/37 anonim ***** válasza:
88%
Senki sem látja a jót, az igazságot? (már elfelejtettem, mit írt, olyan érdekfeszítô volt) Persze, mindenki hülye csak Te nem... 😔 13/f/m
2015. jún. 27. 06:16
 24/37 anonim ***** válasza:
5%
Normális gondolkodású ember nem fogadja el. Már az is vissza taszító ahogy állandóan reklámozzák magukat. Gusztustalan, ocsmány dolog.
2015. jún. 27. 06:59
 25/37 anonim ***** válasza:
93%

Egy nagyon jó képet láttam tegnap!

"A homoszexualitás természetellenes... Itt áll ebben a könyvben feketén fehéren, amiben a kígyok beszélnek, a halottak feltámadnak, a hapsi a vizen jár és a szűznek gyereke lesz."

És ha már annyira a bibliánál tartunk:

Ne ítélj, hogy ne ítéltess!

2015. jún. 27. 09:27
 26/37 anonim ***** válasza:
87%

"Normális gondolkodású ember"

Olyan nincs. A normális az egy valószínűségi eloszlás, de ha már nagyon használni akarjuk, akkor is mindenképp csak mennyiségi jellemzőkkel leírható tulajdonságokra lehet.

Értelmetlen a gondolkodással vagy úgy általában emberrel használni jelzős szerkezetben. Aki így használja, az sggfej.

2015. jún. 27. 11:04
 27/37 anonim ***** válasza:
81%

Még vannak, de szerencsére egyre kevesebben.

Én egyébként tolerálom az intoleranciát. Akkor most toleráns vagy velem? :)

Másrészt: Én azt gondolom (hivő melegként), hogy ma már a vallásos ember is kissebbség, innentől pedig nem gondolom túl lényegesnek az egyházak érveit.

2015. jún. 27. 11:08
 28/37 anonim ***** válasza:
10%

Nem szabad senkit sem elítélni a szexuális irányultsága miatt. Ugyanaz a méltóság megilleti alanyi jogon a melegeket, mint ami a heterokat.

A melegházasságot viszont mélyen megvetem. A házasság vallási hagyomány, csakis egy férfi, és egy nő között köttethet meg. A melegek együttélése fogalmilag NEM HÁZASSÁG - még ha egyes, erkölcsileg igen mélyre süllyedő országokban így is nevezik.

2015. jún. 27. 11:50
 29/37 anonim ***** válasza:
96%
(Biztosan nem keresztény hagyomány a házasság, de még csak nem is vallási.)
2015. jún. 27. 11:57
 30/37 anonim ***** válasza:
0%
a világon már nincs tolerancia. nem fogadom el, nem támogatom, de kevés vagyok én ahhoz, hogy elítéljem. az emberek differenciálódtak, és ez valamilyen szinten jó. a legtöbb srác haverom homofób, undorodik a meleg férfiaktól, de ahogy az elsőke írta, a leszboszikkal nincs persze bajuk, az szekszi. hát az anyátokat. szóval.... ha a leszbiket elfogadod, akkor fogadd az ánuszodba a kukit is. szerintem. ha meg egyikre sem vágysz, akkor viszonylag normális vagy. a heteróknak is vannak beteg szokásaik, vágyaik. korcs egy világ, amit élsz. nem tehetsz semmit ellene úgysem. marad a bp pride, a szivárványlelkűek. meg azok a csajok, akik azért nyalják ki egymást, mert az menő.
2015. jún. 27. 12:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!