Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A homoszexualitás és a leszbik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A homoszexualitás és a leszbikusság miért két külön kategória itt a GyK-n? A leszbikusok is ugyanúgy homoszexuálisok. Vagy akkor nevezzék át a homoszexualitás kategóriát.

Figyelt kérdés
2015. jún. 21. 15:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
3%

#9,#10 Akkor te is nézz körül! Nem süllyedek a szintedre.

A természet, hímneműt, és nőneműt alkotott. Tehát a "hetero" a természetes.

Vannak egyneműek is, de tudtommal az ember nem az. Igen tudom, létezik a génhiba is, ahogy a betegségek is.

Nekem nincs bajom velük! De nem muszáj hirdetniük magukat, és ne legyenek "büszkék" magukra.

Ha én nem hirdetem magam, és nem vállalhatom fel, és nekem nem is tapsolnak, és főleg nem lehetek rá büszke, hogy egy bü..., bunk...., vagyok, akkor más se tegye.

Pedig én is csak "más" vagyok.

2015. jún. 21. 17:44
 12/17 anonim ***** válasza:
94%

12#

Oké, akkor ne zabálj gyógyszereket, ne telefonálj, ne igyál kólát, ne számítógépezz, mert ezek közül egyik se természetes.

2015. jún. 21. 18:18
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
A kis hisztis... :-)
2015. jún. 21. 18:54
 14/17 anonim ***** válasza:
95%
Nem is tudom ki nyavalyog amiatt, hogy a szemét melegek megzavarják a lelki békéjét. ..
2015. jún. 21. 19:17
 15/17 anonim ***** válasza:
4%
Én nem vagyok a melegek ellen, de azért ez nem vicc, hogy 6 alkategóriából 3(vagy legalábbis 2,5) az övék?
2015. jún. 21. 20:32
 16/17 anonim ***** válasza:
93%

5

"Végre olvashatok nyugodtan, hányinger nélkül. "

Akkor mi a büdös francot keresel itt ? :D Most nincs hányingered ? :DD

2015. jún. 21. 22:52
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert így egyértelműbb, hogy mi a kérdés, és valószínűbb, hogy megtalálják azok, akiknek szól.

AZAZ JOBBAN MŰKÖDIK AZ OLDAL TŐLE.

Az undorodósoknak meg szvsz tökmindegy, mert kb. minden kategóriában vannak gyomorforgató kérdések, ígyis úgyis, akinek nem tetszik, az installáljon valami trigger szűrőt.

De egyébként ha megnézed, a leszbikusoknál a kérdések nagy része nem is direktben a szexről szól, hanem ismerkedésről, párkapcsolati problémákról, lélektanról szól. Viszont jó hogy van, mert ezek a kérdések a kategória nélkül eltűnnének a sűlyesztőben.

(Viszont egy-egy külön kategóriához a kérdések száma kevés).

A kategória elnevezése tényleg szerencsétlen, de jó, hogy nemek szerint külön van, mert átláthatóbb és egyértelműbb.

Nyilván nem LMBT+ aktivista volt, aki ezt kivitelezte, de használható tehát jó ez így.

2015. jún. 22. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!