Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg fiúk! Nővel is "tudtok"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiúk! Nővel is "tudtok" szexelni?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy ha nővel kerültök intim viszonyba, akkor feláll a farkatok. Az az igazság, hogy a fiúkhoz vonzódom, de egyszerűen képtelen vagyok elfogadni azt, hogy meleg lennék. Egyik barátnőmmel egyszer lefeküdtünk. Az elején nagyon kívántam, felállt, aztán egyszer csak lelankadt, és csak nagy nehezen sikerült megint felállítani. Azóta egy másik lánnyal megtörtént ugyanez, de akkor hagytuk is az egészet. Nem tudom, hogy ez azért lehet, mert konkrétan meleg vagyok, vagy fiúval is megtörténne. Kevés az önbizalmam nagyon, meztelenül egy másik ember előtt kicsit kínos nekem. Valakinek hasonló tapasztalat? Meg lehet tanulni befolyásolni az erekciót? 20f

2015. jún. 12. 23:50
 1/2 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem meg te asd el magad kedves valaszolo!

Kerdezo: hat majd ezt akkor fogod megtudni ha fiuval is voltal mar..akkor rajosz h veluk is igy lesz-e :)

2015. jún. 13. 00:04
 2/2 anonim ***** válasza:
84%

Saját magadnak válaszoltad meg a kérdésed. Képtelen vagy elfogadni > félsz > lelankadsz.

Egy meleg srác ugyanúgy meg tud dugni egy nőt, ahogy egy hetero srác is egy férfit. A preferált nemmel annyi a különbség, hogy keletkezik előváladék + nagyobbat/szabadabban ejakulálsz.

Viszont azzal, hogy ilyen stresszhelyzetbe hozod magad, mindig le fog lankadni és ez nem a szexuális preferenciád miatt van, hanem azért, mert félsz és erőlteted.

Járj kicsit utána Kinsey munkásságának és talán átértékeled a helyzeted, megnyugszol és több szexfiaskó nem lesz ebből.

2015. jún. 13. 00:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!