Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kedves Pride-osok! Miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Pride-osok! Miért gyűlöletkeltéssel, arroganciával akarjátok elfogadtatni magatokat?

Figyelt kérdés

Én, mint hetero elfogadom, hogy vannak melegek, soha nem is megyek ki "tüntetni" a Pride ellen. De mikor felvonultok, nem egy vagy két emberen látom a provokációt, s azt, hogy nem elfogadtatni akarjátok magatokat (ami a célotok amúgy) hanem ingerlitek a heterokat plakátokkal, és az obszcén megnyilvánulásotokkal.

Tisztelet a kivételnek, látom azt is, hogy vannak "normális" vonulók is, de nyilván a médiának nem ez az érdekes fele, amit felém fognak utána sugározni.

Szóval én tényleg kíváncsi vagyok arra, hogy miért Í G Y kell felvonulni. Nem hiszem el, hogy ezzel elfogadást értek el bármikor, bárhol.

2015. jún. 10. 13:18
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
0%
8-as majd ha te is kilököd magad közül azt az 1% nem normálisan viselkedőt akkor majd a heterok is megteszik.
2015. jún. 10. 18:49
 12/39 anonim ***** válasza:
0%

Mátyás Király kibszott volna titkejet puszta közepébe

hogy ott vonulgassatok ne az Andrássy-n. Kcsogok

2015. jún. 10. 19:05
 13/39 anonim ***** válasza:
100%
11-es, mégis hogy? "Te nem lehetsz meleg, mert rontod a színvonalat"?
2015. jún. 10. 19:36
 14/39 anonim ***** válasza:
0%
13-as gondolkozz ha nem érted.
2015. jún. 10. 19:38
 15/39 anonim ***** válasza:
97%

Szóval mi melegek fogadjuk el, hogy semmibe vehet minket bárki, fogadjuk el, hogy mi nem létezünk a többség számára és áldozatok legyünk folyton? Nem!! Akinek ez a "provokáció" nem tetszik nem kell odamennie, tudtommal senkit nem kell kényszeríteni arra, hogy ilyesmin résztvegyen. Az igaz, hogy a média mindig a legkirívóbb dolgokat emeli ki, ezzel torzít dolgokat.

De van egy gondom, itthon akkor vagy jó meleg, ha birkaként követed a nyájat. Ha "láthatatlanná" válsz.

Valamennyi arrogancia van bennem, nem érdekel a többi álszent ember nyavalygása. Sokáig nem volt gond a felvonulás, egészen amíg volt Budapest Parádé. Ami szerintem sokkal provokatívabb volt a csómó bunkó, alpári emberrel akik odajártak.

2015. jún. 11. 11:39
 16/39 anonim ***** válasza:
2%
15-ös. Miért venne semmibe bárki. Ugyan olyan emberek vagytok mint bárki más. Beleolvadni a szürkeségbe? Én hetero vagyok és szürke. Senkit nem érdekel hogy hetero vagyok. Én sem vonulok sehova hogy felfigyeljenek rám mert hetero vagyok. Ezért nem értek egyet a vonulással. Lehessen vonulni ott Dunapentele mellett a tisztáson ahol nem zavar senkit. Nem lezárni drága pénzért/ külföldről finanszírozott/ egy fél kerületet. Te ismersz ott lakot az Andrássy úton? Szerinted megkérdezte valaki őket hogy akarja hogy itt legyen felvonulás. Nekem rokonom lakik ott és már nagyon unja!! Nem azzal van a gond hogy meleg akarsz lenni hanem azzal hogy senki nem kíváncsi arra/ a lakosság nagy többsége, mert még erről nem akartak szavazást tartani/ hogy bárki a másságát, még heteróságát sem, vonulgatásokkal kifejezze. Remélem így érthető!
2015. jún. 11. 13:25
 17/39 anonim ***** válasza:
100%

16!

Nem azt akarjuk kifejezni hogy mások vagyunk. Hanem azt hogy mi is létezünk. Mi is szeretnénk ugyan úgy viselkedni a párunkkal nyilvános helyen mint ahogy azt te is megteheted. Mondjuk kézenfogva sétálni. Vagy ha elutazik a másik akkor csókot adni neki az állomáson stb. Ezt te is megteszed a pároddal anélkül hogy bárki megvetne téged vagy beszólni. Jogilag mi is ott csókolózunk a párunkkal ahol akarunk, de ha megtesszük akkor fennál a veszélye hogy atrocitás történik . Ezért van a felvonulás. Hogy megmutassuk hogy ugyan bizonyos szempontból mások vagyunk, de a lényeget tekintve viszont ugyan olyanok vagyunk mit a heterók. Mi is békére, családra vágyunk és normálisan dolgozunk. Szal nem azon kéne fennakadni hogy két férfi kézenfogva sétál. Akinek ez benne van az ország 100 legnagyobb problémája között az nem is normális szerintem.

2015. jún. 11. 14:56
 18/39 anonim ***** válasza:
100%
Ja és amugy mindig írják ezt a "külföldről finanszírozott" "külföldi pénzből" stb szöveget. Ezt valami szitokszóként akarjátok használni vagy mi a fene? Nem értem ezt. Máskor meg az a bajotok hogy a rendőrség hazai pénzből biztosítja a felvonulást. Akkor milyen pénzből kéne vonulni hogy megfeleljen nektek? Kambodzsaiból? Megjegyzem hogy mi is fizetünk adót kedves barátaim. A rendőrségnek meg kötelező megvédeni az állampolgárait a közterületeken. Ha nem lenne a sok hülye agresszív ellentüntető akkor nem kéne biztosítás.
2015. jún. 11. 15:00
 19/39 anonim ***** válasza:
3%
17-es Megértelek. De ezt egy heterónak nagyon nehéz elfogadni. Azzal meg végképp nem akarja elfogadni mert parádét rendeznek ezért hogy mégis fogadják el. Te lehet hogy undorodsz, mert miért tud együtt lenni egy lánnyal egy férfi. Ő meg nem érti hogyan tud együtt lenni egy férfi férfival? Áthidalhatatlan vita. Az ország ezer évig a heteroszexualitást tette előtérbe és csak azt fogadta el. Nagyon nehéz mást elfogadtatni parádékkal. Nem is fog menni. Teljesen más irányból kell ezt láthatóvá tenni az embereknek. Nekik ez sok hirtelen. Ne várd, hogy egy hetero férfi hirtelen az utcán mosolyogva nézze hogy simogatja egymást két férfi és közben csókolóznak. Ha ezeknek a férfiaknak ilyen szexualitást mutatsz be videón felkavarodik a gyomra. Nem tehet róla ilyen. Te is értsd meg ezt. Egy direkt megmutatása és szembe állítása az embereknek a mássággal visszataszító lesz. De te mint embert kell megismerjenek aki ilyen és egész másképp jelenik meg az életében és nem kell hogy lássa feltétlenül, hogy csókolózol egy férfivel az utcán. Pár generáció kell az elfogadásig. Ez nem megy 5-10 év alatt megy végbe. Ez a társadalom erre nincs felkészülve. Ha meg gyorsan akarják/ mondjuk egy 10 éven belül/ ezt ráerőltetni a társadalomra nem lehet és szembe fog fordulni és még sokan vannak akik a legkisebb toleranciát sem fogjak mutatni a melegekkel szemben. Ezt kell felfogni a melegeknek is.
2015. jún. 11. 15:18
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
Akik nem értik a Pride lényegét, azok nézzék meg az Imák Bobbyért c. filmet. Majd megértitek, miért "vonulunk fel értelmetlenül".
2015. jún. 11. 15:27
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!